Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia i niemyśląca

Zostawłam w pociągu laptopa i indeks :((((

Polecane posty

Gość święta sa dziś tak komercyjne
nie bądźcie śmieszni że ktoś jej odda laptopa:O znacie przysłowie znalezione nie kradzione? ktoś go znalazł, leżał sobie bezpańsko i tyle. będziesz miała nauczkę na przyszłość, ze swoich rzeczy (szczególnie kosztownych) pilnuje się jak oka w głowie. licz na to, ze ten ktos odda indeks, np wysle go na uczelnię. ale o laptopie zapomnij

jak pisałam zgłosiłam juz sprawę na policji nic juz więcej zrobić nie mogę a na kolej owszem idę jeszcze dziś nie odpuszczę tak łatwo Natalia strasznie niski poziom sobą reprezentujesz myślisz ze wyzywaniem zrobisz na mnie jakieś wrażenie, przykrość - nadaremny twój trud, nie masz nic do powiedzenia mądrzejszego to lec na inny temat się wyżywać

nie łudzę się ze laptop się znajdzie - nie w tym kraju i on nie był bezpański był mój jakbyś znalazła jakąś cenna rzecz to bys pomyślała ze ktos go specjalnie zostawił??? na pewno nie. Tylko co poniektórym ludziom przyszło by do głowy żeby oddac, tylko nie liczni sa uczciwi - i szkoda ze ja trafiłam na złodzieja.

Gość stary wyga
czy mialas zalozone chaslo na lapka,podaj czy mial wifi i dokladna nazwa laptopa pytam sie dlatego ze lapki z wyzszej polki przy probie zlamania chasla maja zaprogramowane zdalne powiadamianie sieci lub operatora sieci komurkowej jezel nawiaza z nia kontakt przy probie zlamania chasla takia opcje maja tez niekture telefony a jezeli ma cos takiego to znalezc go nie bedzie trudno wystarczy tylko ze go ktos wlaczy i kilka razy bedzie prubowal wprowadzic haslo to odpowiednie powiadomienie dotrze do operatora mam taki laptop i gdyby zostal skradziony to pruba zlamania chasla uruchamia natychmiastow powiadomienie mnie na telefon i nawet gdyby ktos go wylaczyl to powiadomienie dziala a namierzyc goscia to policja nie bedzie miala zadnego problemu!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Pietras
no właśnie, jak z hasłem? Miałas hasło?

Bez przesady. Ja znalazłam kluczyki od samochodu, nacisnęłam centralny i się otworzyła micra ;) ( facet miał szczęście to była L-ka i był nr telefonu na aucie). Zadzwoniłam, oddałam. Znajomi też mnie wyśmiali, że nie chciałam 'znaleźnego'. Znalazłam też portfel, oddałam, były dokumenty więc bez problemu. Dobro powraca ;)

Gość Pietras
No to wielka lipa. Hasło zawsze w lapku powinien miec każdy!!!

współczuję Ci :( niestety raczej już go nie odzyskasz, ale może dowiedz sie czy tam nie ma jakiś kamer. Może byłoby widać, czy nikt nie wychodził z taką torbą. Ludzie mnie zastanawiają. Ja oddałabym znalezioną rzecz i nie ważne ile by kosztowała.

Gość KRADZIEŻ A ZGUBIENIE
to dwie różne rzeczy, dziwne że na policji ci tego nie powiedzieli, jak możesz kogoś oskarżać o kradzież jak sama zostawiłaś w pociągu, tępa strzało!

Gość stary wyga
moja stara ma chasło, jak muwie sezamie otwurz sie to ona rozkłada nogi

Gość limno0netka chyba
jak z pociagu to nic nDZWYCZAJNGO ZE KTOS Z DUZA TORBA WYSIADA HEHE

Gość axellos
stary wyga spadaj do książek, bo nie da się ciebie czytać popaprańcu...

kradzież? Trzeba było myśleć a nie wyzywać teraz ludzi od złodziei;/ ,,Tylko co poniektórym ludziom przyszło by do głowy żeby oddac, tylko nie liczni sa uczciwi - i szkoda ze ja trafiłam na złodzieja.'' jakbyś trafiła na złodzieja to by ci go z ręki wyszarpał;] tak masz nauczkę:)

Gość ja rozumiem, ze się wkurwiłaś
bo sama bym pewnie się wkurwiła, ale patrz na to jak na nauczkę na przyszłość. ja dopiero zaczęłam się bardziej pilnować w środkach komunikacji miejskiej jak mi zajebali portfel, klucze i dokumenty ;]

Gość do cyganeczki
czy masz na imie patrycja?

Gość mizunekobaka
Po pierwsze to tego laptopa zgubiłaś, a nie go ukradli. Po drugie - skąd wiesz, że to pracownicy kolei go zabrali? Może ktoś wysiadał jeszcze za tobą? A po trzecie nie współczuję ci - za głupotę się płaci. Tyle dobrego z tego wszystkiego, że następnym razem oka nie spuścisz z bagażu.

ja kiedyś zostawiłam torebkę na stacji końcowej. Na szczęście mój tato jest kolejarzem, więc wiedziałam żeby się udać do rewidentów. Poszłam z nimi na bocznicę gdzie został odstawiony pociąg, ale od razu usłyszałam, że mam się raczej nie łudzić, że coś znajdę, bo już zanim oni przejrzą skład czy nic nie zostało, to złodzieje go trzy razy oblecą.

Gość imzeekaa
"hahah,dobrze ci tak tępa cipo" pech ci nie odpuści a koniec bliski zapamiętaj datę 17.01.2011 - po tym dniu już nie będziesz

Gość typowa polska mentalnosc
znalazlem to moje. i potem sie dziic ze w swiecie maja nas za zlodzieji. przywlaszczenie cudzej rzeczy nawet jesli sie ja znalazlo jest przestepstwem tym bardziejze to taka rzecz ktorej wlasciciela latwo ustalic i po prostu oddac.

Gość potrzebuję kociej porady
ja też oddaję. głupią avilę znalazłam, też oddałam

Gość dla mnie to byłby prezent od b
boga

Gość do axellos
nieladnie ja ciebie nie obrazam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do Dziewczyny moze znasz numer IP swojego laptopa jezeli tak to przekaz go policji to moze duzo pomuc !!!!!!!do wszystkich kazdy jest madry dopoki czegos nie zgubi sam mialem taki przypadek-wyplacalem pieniadze z bankomatu a portfel polozylem na polce z boku pieniadze schowalem i odszedlem zapominajac o portfelu gdy juz oddalilem sie na kilkanascie metrow zawolal mnie mlody czlowiek ok 16 lat ze zostawilem portfel oczywiscie mu podziekowalem i chcialem dac mu tzw znalezne ale on niechcial go przyjac wiecje co powiedzial ze kazdy na jego miejscu tak by postapil ale w koncu go przekonalem ze jezeli on tak szlachetnie postapil ta ma prawo do nagrody i przyjal pieniazki.Mlodzi ludzie szacun dla was a do wszystkich KAZDY patrol policji moze nas sprawdzic i telefon ktory masz przy sobie jezeli sie okaze ze byl skradziony a ty nie potrafisz wskazac od kogo go nabyles to odpowiadamy z k.k to samo tyczy sie znalezonego -przywlaszczenie ale nikomu tego ni zycze!!!!!