Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynaaa

co to znaczy? :/

Polecane posty

Gość martynaaa

jakis tydzien temu mialam bardzoo realistyczny sen, snilo mi sie ze urodzilam dziecko, dziewczynke i karmilam ja piersia. w rzeczywistosci i w snie nie mam zadnego faceta, matka samotnie wychowujaca dziecko bez srodkow do zycia i tylko dlatego ten sen byl dla mnie straszny, nie jestem gotowa na dziecko. ale fakt dzidzius byl taki sliczny i kochany. caly czas o tym co mi sie przysnilo mysle. dzis w nocy tez mialam sen, snila mi sie dziewczynka ale juz wieksza miala okolo 4 latka i byla to moja corka ktora oddalam po urodzeniu do domu dziecka i sama nie wiedzialam czy to moje dziecko dlatego zrobilam badania DNA i wyszlo ze to moja corka, o co chodzi...? czy te sny oznaczaja cos konkretnego? napisze ze na codzien nie mysle o tym zeby byc juz matka bo najpierw to chce miec faceta co ja mowie meza, znalezc stala prace, miec mieszkanie. do tej pory mialam jednego faceta, nie chodze z facetami na prawo i lewo. moze to oznaczac ze jestem w ciazy? czy sny moga sie spelnic?

Gość debilka1234567890
tak trudno sprawdzić w internetowym senniku?

Gość martynaaa
w senniku juz sprawdzalam, ale ja mam jakies przeczucie ze te sny sie spelnia :-O

Gość no chyba
słyszałam że mae dziecko śnije się na chorobę

gdybym ja miala zachodzic w ciaze po kazdym snie z dzieckiem to bym dzieci miala ze 20. ja mam baaardzo czesto sny ze albo rodze albo jestem w ciazy albo ze mam malutkie dzieciatko czasem to chlopczyk czasem dziewczynka .tajie sny moga byc odzwierciedleniem budzacego sie instynktu macierzynskiego, lub silna potrzebe kochanaia i bycia kochanym. przestancie wierzyc w senniki nie ma nic gluosdzego na swiecie