Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona ja

jego rodzina organizuje nam wolny czas...

Polecane posty

Gość zawiedziona ja

jestem z facetem po rozwodzie z poprzedniego zwiazku ma córke8 letnia teraz mamy syna sprawa wyglada tak corka prawie wogole sie do niego nie odzywa mimo iz on stara sie utrzymywac z nia bdb kontakt a mala jak chce przyjechac to poprostu dzwoni ze przyjezdza bez pytania czy nam pasuje dany termin no i oczywiscie jest juz ustalone wszystko z dziadkiem ze po nia pojedzie tylko my nie mozemy nic powiedziec ja to nawet staram sie nie decydowac bo jakby nie było ja tez mam dziecko z poprzedniego zwiazku i ono jest z nami na codzien tylko ze niebardzo mi sie podoba to iz moj facet nie potrafi walnac reka w stół i powiedziec to ja jestem ojcem i to ja decyduje kiedy córka przyjezdza a nie jego tata z jego ex żoną .wiem ze moj facet woli sie ze mna posprzeczac niz postawic temu czola.moze ktos mi podpowie jak rozwiazac problem

Gość peno pucknął żonę brata
nie ty tylko córka w tym przypadku ma prawo decydować kiedy chce widzieć się z ojcem,piekło małej już twój mężuś ze swoją eks jej sprawili to może nie rób ty tej małej problemów:) co innego jak planujecie wczasy,dłuższe weekendy czy jakaś choroba w domu ,wtedy trzeba małą powiadomić że obecnie jesteście zajęci i tyle

Gość zawiedziona ja
j nie bronie małej widzen z ojcem i to ex zrobiła mu piekło z życia chodzi mi o to ze ex powinna ustalac widzenie z ojcem dziecka a nie z dziadkiem i gdyby do nas zadzwonila naprawde nie byłoby problemu

wiele długich rozmów i zrozumienie, tylko tak mozesz cos zmienic, nerwy i negatywne emocje tylko potegują problem, zyjecie w trudnym układzie i nikt nie ma prostego rozwiazania ale dobry seks przed trudna rozmowa moze zmotywowac twojego faceta

Gość Ameliaaaa
twój face powinien wykonac telefon do swojej ex i jasno powiedziec , że w sprawie przyjazdu córki ma sie kontaktowac tylko z nim no i zapowiedziec dziadkowi czyli ojcu , że jak ex bedzie dzwoniłóa niech odsyła ja w tej sprawie do syna i niczego z nia nie ustala

Gość zawiedziona ja
co robić

Gość Michal Marchlewski
Niech twoje dziecko też sie od was wyprowadzi i pokaż swojemu facetowi jak ty będziesz organizowała z nimspotkania - durna Babo :(

Gość Eleeene
ja nie rozumiem.Jak to dziecko nie moze przjechac do ojca kiedy chce? A dlaczegoz to?