ta inna 0 Napisano Listopad 11, 2010 Witam , wczoraj postanowiłam kochać się z facetem , byłam już na wszystko gotowa .... tylko że pojawił się mały problem .....jego członek nie wszedł cały ... ale nic nie bolało ... próbowaliśmy wszystkiego i nie dało się , co mam zrobić ? proszę o poważne odpowiedzi ... dla mnie to ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkj; Napisano Listopad 11, 2010 moze pozycja od tylu pomoze? na pieska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mily i chyba fajny Napisano Listopad 11, 2010 może pchał ci do nosa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ta inna 0 Napisano Listopad 11, 2010 od tyłu też nie dało rady.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooo.... Napisano Listopad 11, 2010 to może pchał ci w ucho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rubense 0 Napisano Listopad 11, 2010 może migdałki blokowały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lopae Napisano Listopad 11, 2010 już dawno było wiadomo, że ruchanie nie jest dla dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fafinette Napisano Listopad 11, 2010 dlaczego od razu problem z członkiem? a może jednak z pizdą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach