Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewicowe serducho

W takim dniu jak dziś jest mi wstyd że jestem Polką!

Polecane posty

Gość lewicowe serducho

Świętować powinno się w sercu, bo to prywatna sprawa każdego czy świętuje czy nie! Nie nikomu można narzucać świąt! 11 Listopada to dzień świąteczny dla Polaków, ale to też dzień traumy dla Rosjan, Niemców, Austriaków, a także Ukraińców, Litwinów, Białorusinów, Czechów i Słowaków! Niepodległa Polska przyniosła traumę tym narodom! Jak wy możecie tak obnosić się ze swoim świętowaniem podczas gdy dla innych to trauma? Polacy są strasznymi ksenofobami i szowinistami! Jest mi wstyd za mój naród, za moje państwo! Święta to indywidualne sprawa każdego, świętować powinno się w sercu! Nie można nikomu narzucać swoich świąt, nie można się obnosić ze swoimi świętami bo to może urazić uczucia tych którzy nie świętują! WIĘCEJ TOLERANCJI POLACY! WIĘCEJ TOLERANCJI ODNAJDŹCIE W SOBIE!

Gość moesz wyjasnic z jakiego
powodu trauma? ze rozbioryim sie nie powiodłY?

Gość Lewicowy wrażliwiec
Dokładnie towarzyszko! Ponadto zauważyć należy, że każdy kto nie protestuje przeciwko 11 listopada to faszysta, a faszystów należy w imię wolności i tolerancji zagazowywać! No Passaran! :classic_cool:

Gość buhahahah
Ale z ciebie patriotka, no nie pogadasz:D spieprzaj z Polski jak coś nie halo

Gość cassey
"ale to też dzień traumy dla Rosjan, Niemców, Austriaków, a także Ukraińców, Litwinów, Białorusinów, Czechów i Słowaków! Niepodległa Polska przyniosła traumę tym narodom!" co za bzdury :o

ciesze sie z niepodleglosci, lecz po cichu , tak by nie urazic innych, by nie sprawic im przykrosci:( profilaktycznie jednak wychlostam sie dzis wieczorem 100 razy skorzanym pejczem na wypadek jednak gdybym przypadkiem przesadzila z tym wewnetrznym swietowaniem