Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxo...

Jak skutecznie udawac ze nie jest sie dziewica??:D

Polecane posty

Gość xoxo...

Powiedzialam wszystkim znajomym ze nie jestem dziewica, a jestem:/ Teraz zastanawiam sie jak moge udawac podczas stosunku, ze nie jestem dziewica, zeby nikt nie dowiedzial sie ze klamalam:/ Od razu dodam ze masturbowalam sie juz 4 palcami, bananem itd, wiec mozliwe ze nie jestem juz dziewica z fizycznego punktu widzenia (choc krwi nigdy nie bylo:/). Prosze powiedzcie mi jakie moge miec "wpadki" podcza 1 razu, ktore moga mnie zdemaskowac i jak ich uniknac?

Nie zadawaj się z facetem, który wszem i wobec będzie rozpowiadał o Waszym życiu erotycznym :o

Gość xoxo...
Nie chce tego zrobic ze swoim facetem, tylko jakims nawet obcym np. na bibie. Problem w tym zeby nie bylo ze daje facetowi a tu zonk bo jestem dziewica:/

Gość ererw
przeciez to aut ze jestes dziewica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość xoxo...
Dla mnie to nie atut, nie jestem z tych grzecznych dziewczynek, chce mi sie rznac:P Mam 21 lat i dziekuje za wszelkie komentarze w stylu "poczekaj na tego jedynego", "dziewictwo to skarb"itd.

Gość facetto z jajcami
Najpierw dorośnij, a potem myśl o dawaniu facetowi.

Gość sadziłam że wypowiada
się tutaj co najwyżej 15-latka:p

Gość xoxo...
Jestem gotowa na sex, nie bede tego zalowac, wiem jak sie zabezpieczac itd. Jak ktos ma mi wytykac glupote czy cos moze pominac ten watek. To forum erotyczne, a nie koscielne. Tyle w tym temacie. A teraz prosze o jakies konkretne informacje NA TEMAT:)

Konkretnie i na temat: nie dasz rady udawać, chyba że się zalejesz w trupa. Będziesz tak podniecona i przestraszona jak to będzie, że będziesz się dygotać niemal jak przy ataku padaczki na łożu.

Jak sądzę wszystkie komentarze dotyczą raczej tego co napisałaś w pierwszym poście :o Nikt tu nie mówi, poczekaj, skarb, blablabla. :o Przeczytaj jeszcze raz swój pierwszy post, może zrozumiesz :o

1. Powiedzialam wszystkim znajomym ze nie jestem dziewica, a jestem :/ 2. zeby nikt nie dowiedzial sie ze klamalam :/

Gość xoxo...
Z drgawkami nie ma problemu:P Bylam juz posuwana palcami i bylam jedynie podniecona, ani sladu strachu czy zdenerwowania:P

Gość ...aaa
No jak z bananem to marna z Ciebie dziewica. Poszukaj obcego kolesia na pierwszy raz to się nikt znajomy nie dowie. A potem rżnij się ile wlezie jak Cię tak ciągnie

Gość limonka 3 cytryny
Możesz być sobą bez udawania. Przecież ten facet z którym bedziesz chciala to zrobic może znac prawdę i chyba nie będzie całemu światu ogłaszał czy bylas dziewica czy nie. Najlepiej, zebys była z tym kimś w bliskich relacjach uczuciawych, bo później może się okazać, że teraz zrobisz to z pierwszym lepszym, a za jakis czas pokochasz kogos i będzie to ten jedyny, ale ty nie zooferujesz mu juz dziewictwa.

Gość xoxo...
Nie chce zachowac dziewictwa dla tego jedynego, chce miec porownanie, cieszyc sie seksem! Zawsze gdy dochodzi do takiej sytuacji ja musze powiedziec stop, bo nie chce zebys ktos zauwazyl ze jestem dziewica:/

Gość ...aaa
Limonka ona chce się rżnąć, ruchać, być posuwana i tym podobne. Nie pisała o miłości ani innych uczuciach

Gość deserek do kafe
siwy dym...Wyluzuj czaszke, bo za dużo paplasz o tym dziewictwie. Nadziej się na porządnego sztucznego penisa i po kłopocie a nie kłamstwo-kłamstwem i kitem pociskasz

Gość zomek
przeciez xoxo to erotoman gawedziarz

Gość limonka 3 cytryny
Jak chcesz sie tylko pukać to sie pukaj z wibratorem.

Gość xoxo...
Wibratorem? Ja chce poczuc w sobie prawdziwa meskosc, a nie sztuczne zabawki:/

Gość ...aaa
Popukaj się też z dzięciołem na drzewie. Megaorgazm:)

Gość limonka 3 cytryny
No to poczuj prawdziwą męskość, nam to nie przeszkadza. Dziwna jesteś.

Gość ...aaa
pełno jest facetów, którzy chętnie dadzą Ci poczuć swoją męskość. Się porozglądaj

Gość limonka 3 cytryny
Nas nie pytaj, my nie musiałyśmy niczego udawać. Faceci zawsze nas pragnęli i pragną, a dziewicą jest się raz.

Gość xoxo...
Limonka ale ja nie napisalam nigdzie ze to akurat Ty musisz mi udzielic jakiejs rady. Nie to nie:)