Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenkaJW

Zabić smutek choć na chwilę ..

Polecane posty

Gość też wkręcona
i nie uda ci się to, codziennie patrząc w lustro powtarzac będziesz sobie że po co ci to ... i robisz dalej tak samo, wiem co mówię

Gość lenkaJW
Czyli, że miałaś tak ?

Gość też wkręcona
miałam i ...mam

Gość lenkaJW
Mężatka ?

Gość też wkręcona
tak ja Ty

Gość też wkręcona
miało byc "jak"

Gość czytenpan i pani
Zycie...nie tylko tobie sie to przytrafilo,smiem twierdzic ze jest nas wiecej!!!

Gość lenkaJW
Powiedzcie czy Wami także targały takie wyrzuty ? Ja dotąd wiodłam spokojne życie, miałam wszystko poukładane.. a tu nagle pojawia się On i przewraca mi świat do góry nogami .. Nie mogę spać, myśleć, nie umiem normalnie żyć !!

Gość też wkręcona
tylko dlaczego wciąż mamy poczucie winy

Gość też wkręcona
masz rację, pojawił się, wywrócił cały świat który z mozołem budowałyśmy, ale jesteś najważniejsza- przynajmniej tak twierdzi, też ryzykuje wszystkim i ...dlaczego mnie to spotkało

Gość lenkaJW
Mnie przeraża również moja bezsilność! Nie potrafię poprostu sie od Niego odciąć, zamknąć, nie patrzeć i nie słuchać. Nie umiem .. Wczoraj byłam na piwie ze Znajomymi, On tez był .. Czuję, że jeszcze tylko chwila i poprostu poddaje się :) Cieszę się, że jest Ktoś, Kto rozumie.

Gość czytenpan i pani
Co z tego,ze masz poczucie winy,skoro twoje pragnienia sa silniejsze od ciebie?zadaj sobie lepiej pytanie czy bedziesz szczesliwa,unieszczesliwiajac wlasna rodzine,tylko w tym jest problem...przerabialam to miliony razy,na takie problemy nie ma lekarstwa

Gość też wkręcona
jak to miliony- ja chyba bym się przekręciła po tylu razach i jednak szkoda że nie znalazłaś na to lekarstwa. do Lenki- nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo Cię rozumiem

Gość czytenpan i pani
Miliony scenariuszy dotyczyly mojej"trzeciej polowki",zaczelo sie banalnie jak chyba zawsze,kurcze u mnie trwa to juz lata,jestem zaprawiona w boju,zal mi kazdej z nas w takiej sytuacji,a z drugiej strony wiem ze jak sie wsiaknie raz to juz nigdy nie bedzie tak samo

Gość lenkaJW
Najgorsze w tym wszystkim są wyrzuty .. nie umiem powiedzieć i tak i nie .. Chcę i boje się i nienawidzę się za to. Nie planowałam tego i nie szukałam - wiadomo jak to w życiu i u mnie w domu bywało różnie, ale chyba przyzwyczaiłam się, a gdy pojawiło się dziecko, to już w ogóle duzo w związku się zmieniło.. I wtedy gdy ja uświadomiłam sobie, że pewne rzeczy juz nie wrócą .. On pojawił się w moim biurze.. Nie lubiłam Go za to, że jest taki hmm Idealny, poukladany, troskliwy, ciepły .. że ma czas, że wysłucha, że zadzwoni, zapyta .. I tak chyba wpadłam po uszy .. A On daje czas i coraz częściej jest blisko, pomaga, wysłucha .. A ja nie umiem normalnie funkcjonować. Dzięki Kobitki za szczerość :)

Gość lenkaJW
Pije Ktoś dziś ? Bo chętnie się przyłączę.

Gość też wkręcona
dzisiaj bez drinka i tak nie rozwiąże problemów, nie zabije wyrzutów, nie stłumi tęsknoty

Gość lenkaJW
Witam Cię Koleżanko powyżej, razem raźniej ;)

Gość też wkręcona
masz rację trochę raźniej, wreszcie można Komuś coś powiedziec, Komuś kto nie zlinczuje :)

Gość lenkaJW
Porozmawiałabys przez gg ?

Gość też wkręcona
masz rację, zbyt dużo widzących, ale i tak jesteśmy anonimowi, a w tej sytuacji chyba to najważniejsze. odezwę się.

Gość lenkaJW
31dwa26trzy51 Będzie mi miło.

Gość lenkaJW
Dzisiaj jest mi kuźwa wyjątkowo źle .. mam taki ogólny nerw. Cała ta sytuacja zaczyna mi ciążyć .. Chciałabym tylko przestać o Nim mysleć, nic wiecej !!

Jesteś zakochana, zauroczona, dlatego cierpisz .. Rozważ.. czy On wart jest przekreslenia Twojego małżeństwa, czy moze miałby być tylko chwilowym romansem ..? Miłość Autorko pojawia się zawsze niespodziewanie, nie zawsze jest oczekiwana .. Jest piękna tylko wtedy jeśli jest szczęśliwa .. Może warto zaryzykować i dać się ponieść ?! Pamietaj, że pewne rzeczy zdażają się w życiu tylko raz:)

Gość lenkaJW
Nie potrafię, a może nie chcę podjąć żadnej decyzji.. Jest mi źle i to jest pewne.. Przeraża mnie kamstwo, a z drugiej strony .. On. I co by nie było dobrze nie bedzie, ale może lepiej ..