Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenkaJW

Zabić smutek choć na chwilę ..

Polecane posty

Gość lenkaJW
Wszystko było ok, wiodłam szczęśliwe małżeńskie życie .. dopóki nie pojawił się na mojej drodze On .. Zburzył mój spokój, zasiał niepewność, pokazał fajne perspektywy .. I nie wiem co robić, co myśleć, co czuję .. I smutno mi :(

Gość lenkaJW
Nie znoszę długich, samotnych wieczorów .. Przyłączy się Ktoś ?

Gość samotnosccc
jestem w identycznej sytuacji i tez pije

Gość lenkaJW
samotnośccc a Ty też przez Faceta ?

"Przez faceta" PRZEZ Nie przez głupotę, nie przez dziecko, co ukrywając się w naszej duszy cichuteńko szepcze ci do ucha "bądź ty głupia :)"... Straciłem prawo jazdy nie przez głupotę, ale to oni się uwzięli, i normalnie miałem pecha... a to, że ktoś umarł to tylko jego była własna wina, bo mądry siedzi w domu kiedy pijani wożą dupy po ulicach. To zawsze jest PRZEZ kogoś.

Gość samotonsccc
tak przez faceta jestem w identycznej sytuacji jak ty

Gość samotonsccc
lenka a masz dzieci?

Gość ixi00
No chyba nie po to człowiek wychodzi za mąż żeby się zakochiwać w kimś innym i burzyć sobie spokój, po co komplikować sobie życie?

Gość piff paff
:(

Gość samotonsccc
ixi nie po to,ja bym w życiu sie nie spodziewała ze mnie to dotknie.Walczyłam z tym i nadal walcze ale to jest silniejsze ode mnie.

Gość lenkaJW
Zasada jest zawsze taka żeby leżącemu dokopać, po co brać pod uwagę czyjeś jakiekolwiek uczucia .. Liczy się tylko to, co ja uważam za słuszne, prawda ? A prawda jest taka, że nie z premedytacją straciłam dla Niego głowę, nie planowałam tego .. wyszło samo i uwierzycie lub nie, ale jest mi z tym cholernie źle, bo to ja patrzę sobie w twarz i to ja zasypiam obok człowieka za którego wiele lat temu wyszłam z miłośći.. Zrozumie Ten, Kto sam przeżył.

Witaj Lenko. Mi też jest smutno....zakochałam się po uszy i nie wiem co mam z tym zrobić. Ja wolna...on zaręczony ;/ Ostatnio zapraszał mnie na kawę..ale bronie sie jak mogę żeby tylko się z nim nie spotkać... Sama juz nie wiem dlaczego. A zależy mi na nim!!

Gość lenkaJW
Ja mam dziecko, więc to wogóle jest wszystko bardzo pokręcone .. Nigdy nie sadziłam, że jeszcze cos takiego mnie spotka w życiu ..

Gość witaj w klubie:(
mam identyczną sytuację :( Coraz trudniej spoglądać rano w lustro...jestem zła na siebie. Staram się walczyć z tym uczuciem ale ciężko idzie:( Generalnie pogubiłam się już w tym wszystkim...ehhh

Gość smutna zakochana
Jestem w identycznej sytuacji, tyle, że on żonaty, ma dziecko a ja wolna :( Gdybym sama tego nie doświadczyła pewnie też bym Cię nie rozumiała a może nawet ''nawracała'', wyzywała od idiotek... I choć wiem, że jestem głupia- nic nie mogę na to poradzić, to jest silniejsze :(

Gość smutna zakochana
To uczucie gdy jest blisko, nie liczy się nic, jestem taka szczęśliwa, czuję się jak w niebie... ale ono ulatuje wraz z nim.. a wtedy zaczynam rozmyślać i dociera do mnie, że nic nie ma sensu i nigdy nie będzie dobrze, to bez przyszłości :(

Gość lenkaJW
My razem pracujemy. Dlatego każdy dzień jest dla mnie tak cholernie trudny .. A On nie ułatwia, szuka pretekstów do wspólnych spraw, milion telefonów .. A ja po prostu w tym wszystkim tonę .. nie potrafię przestać o Nim myśleć i sama nie wiem dlaczego! Zwykły, przeciętny, nie rzucający się w oczy Facet a bije od Niego takie ciepło, że się w tym zatracam. Co za siła..

Gość ochach
Mogę się dołączyć? Ja chyba właśnie zostałam singlem.. tz wczoraj ale właśnie to do mnie doszło

Gość lenkaJW
Jest Ktoś, z Kim można się tu dziś posmucić ? Razem weselej ..

Gość lenkaJW
Otwieram nową butelkę ballantinesa, przyłączy się Ktoś ?

Gość sylwiaaaaaaaa
ja wypije.Polejesz?

Gość lenkaJW
Jasne, mów tylko co lubisz ? Barek mam zaopatrzony :)

Gość sylwiaaaaaaaa
moze byc jakies dobre wino.Jestem wsciekla na faceta.za to ze mnie olal.

Gość Heleena30
jeszcze pół roku temu przeżywałam dokładnie to samo, myślałam,że oszaleję, ja dokładnie tak jak Ty, mężatka, dwuletnie dziecko..on wolny, i taka chemia, że nie da się tego wyrazić...ale ucięłam kontakty (choć pracujemy w tej samej firmie), skasowałam numery telefonów, adres mailowy...i wiesz co, po pół roku jestem wolna, uwolniłam się od niego i tego uczucia całkowicie, skupiłam się na swojej rodzinie bo to ona jest najważniejsza...niestety jest tak, że codzienność zabija związek, rutyna, pośpiech powodują, że ten facet za którego wyszłyśmy z miłości staje się współlokatorem...tym łatwiej jest nam ulec chemii i magii nowej znajomości...mnie to dało do myślenie, trochę się przez to wszystko nacierpiałam ale i wyciągnęłam wnioski...w małżeństwie z kilku-kilkunastoletnim stażem nigdy nie będzie już szalonego "WOW" , trzeba pracować nad tym, żeby coś innego ;)

Gość lenkaJW
sylwiu mam takie półsłodkie" Reichsgraf von Kesselstatt Kaseler Nies'chen Riesling Sptlese" jest bardzo dobre .. Twoje zdrowie :)

Gość lenkaJW
Miło Cię czytać Heleno30. Szukam w sobie siły .. by nie myśleć, by nie odbierać gdy dzwoni, by uciec przed Jego wzrokiem .. Staram się, ale jak wiesz nie jest to łatwe.. Uciec mozna przed wszystkim ale nie przed samym sobą .. chyba.

Gość lenkaJW
Pierdolę tę miłość żebym musiała przez nią cierpieć!!!

Gość też wkręcona
może nie warto nic zabijac, mamy jedno życie i miliony innych problemów więc warto przeżyc coś dla siebie

Gość lenkaJW
Nie potrafię zdusić w sobie poczucia winy. Nie potrafię tego!!