Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

rodzina czy własne szczęście????

Polecane posty

nie wiem co mam robić co myśleć i czuć na ten temat.Muszę to z siebie wyrzucić i tu mogę anonimowo.To zaczęło się około 2 lat temu..mój szwagier zaczął się do mnie przystawiać..tzn mieszkałam u nich przez 3 miesiące a on mnie chciał przytulic dziwnie obejmowałam ale tłumaczyłam sobie ze może mi się wydaje....teraz sprawa przybrała na sile..ponieważ pomagam siostrze przy dziecku widuje szwagra...a on bardziej się przystawia i obmacuje...nie wiem co mam z tym zrobić........powiedzieć siostrze pogadać ze szwagrem jeju ja naprawdę nie wiem jak mam zareagować..gdyby to był obcy człowiek to dostałby w pysk ale to mąż mojej siostry....

Gość nusia567
Chociaz to Twój szwagier to i tak daj mu w pysk! Powiedz siostrze jakiego ma ,,kochanego'' męża! I nie dawaj sie mu dziewczyno obmacywac!ok

Gość jbknk,m nkjm,
A nie probowalas nigdy postawic jednej kropki i zaczac pisac nastepne zdanie z duzej litery?:D Koorwa jaka moda ! chyba tylko na kafeterii:D

dla Ciebie to jest obcy człowiek moja droga, moze napierw otrzaskaj go po ryju i poinformuj, ze jezeli jeszcze raz bedzie sie do Ciebie przystawiał to powiesz o tym siostrze. Jesli to nie podziała, wtedy jej powiedz ( chociaz nie wiem do konca czy to rzeczywiscie dobre rozwiązanie)

Gość deserek do kafe
ten kutas nie powinien tak robic, ale są pieprznięci faceci, którzy zawsze szukaja okazji i podatnej kobiety. Trafił więc, bo jeśli nie zareagowałaś wcześniej, to posunął się dalej. Musisz to radykalnie uciąć a informacja o tym zaboli siostre a nie daj boze moga zrobic z ciebie winna, bo on sie wyprze albo zbagatelizuje. pamietaj, ze siostra jest zdesperowana, bo to mążi ma z nim małe dziecko. Może nie myśleć racjonalnie. Moze powiedz, ze musisz ją opuścić, bo jest ważny powód o którym nie chcesz rozmawiac albo coś w tym stylu. Prawda najczęściej nikomu nie jest potrzebna a uwierzyć będzie trudno

nie powiem jej bo to nic nie rozwiąże.....tak myślę zresztą powiem Wam że najgorsze jest to ze za jakiś czas tam zamieszkam pewnie tylko na miesiąc lub dwa ale i tak nie wiem jak to wytrzymam.Myślę ze gdyby mój szwagier był młodszy dałabym mu w pysk a on ma po 50tce

Gość mamauaksmamam
rodzina czy własne szczęście???? o co chodzi w tytule

hmm ich rodzina którą mogę rozwalić jeśli coś powiem i moje szczęście mój spokój kiedy ja coś zrobię szwagrowi żeby dal mi spokój

Gość to jaka jest roznica
wieku miedzy twoja siostra a jej mezem ?

Gość Tiaaaa
Wiesz jeszcze zalezy jakie masz relacje z siostrą i jak ona wpatrzona jest w męzusia. Uważaj bo moze byc tak ze jej powiesz a ten żałosny dupek nagada na ciebie ona jemu uwierzy i staniesz sie ta najgorszą. Nie wiedzieć czemu zawsze TO KOBIETA JEST WINNA.