Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamotana trochę

przeniosłybyscie sie zagranice dla miłosci

Polecane posty

Gość zamotana trochę

on jest gotowy przenieść się do Pl, ale nie znajdzie tu na pewno tak dobrej ( i tak dobrze płatnej pracy jak tam ). Ja z kolei zawsze marzyłam o tym, aby wyjechac zagranicę, ale jednak mam obawy, że sobie nie poradzę etc.W sumie decyzję pozostawił w mojej gestii, powiedział,ze moze mieszkac gdziekolwiek , byle ze mną.

Gość poczekaj
na pewno dasz rade. ja z moim mężem przeprowadziłam się do uk nie znając za bardzo języka. znalazłam pracę, mąż również. teraz mamy dziecko, z którym siedzę w domu i spokojnie dajemy rade :) powodzenia :)

Gość zamotana trochę
wiem, że mogę na niego liczyc, ale -wiem,ze to smieszny argument-boje sie,ze bede tam postrzegana jako kolejna głupia Polka, ze nie uda mi sie znaleźć pracy w zawodzie itp. rozterki. Zawsze duzo analizuję i chyba nie jestem zdolna do podjęcia decyzji, a wczesniej czy pozniej jakąś trzeba bedzie podjąć.

Gość liszkaaa
jeżeli on tu nie znajdzie pracy to sensowniej jest żebys Ty tam pojechała.zawsze mozesz przeciez wrócic tak? polki głupie, ukrainki tanie, francsuki namiete trele trele jak ludzi chhca to beda gadać jak cie poznają, okazesz się fajna babką to przestaną najwazniejsze to podjąc jakąś decyzje

Gość njnjk
nie napisalas, o jakim kraju mowimy, a to ma wielkie znaczenie.

Gość nie zwiąże ciebie never
holandia.

Gość mój mąż przyjechał z Holandii
do Polski żeby być ze mną. Nie żałuje

jej facet jst holandii a ona aktorka I co? wybierasz pl czy obcy kraj? a wiesz, że facetom się nie ufa? A jak nie będziesz miała za co wrócic? z tego obcego kraju?

Facet musiałby ciebie naprawde kochac. Ale takie cos to tylko w erze.

Gość zamotana trochę
Belgia

Gość werererew
mOJ FACET te jest gotow wrocic na stale do polskiilski po to by byc razzem.On chce zebym wyjechala do niego .mamy mieszkanie, zalatwi mi prace.ja nie chce wtyjezdac.

Gość deserek do kafe
dlaczego to musi byc problem? nie mozna jechac i spróbowac a jak cos sie nie poklei, to wrócicie do kraju i juz. problem raczej w twojej analizie i nieumiejetnosci poniesienia ryzyka a kto nie ryzykuje, ten nic nie osiaga

Gość ja na pewno bym sie nie
przeniosla. Nie ma takiej milosci do faceta, ktora potrafilaby mnie to tego sklonic. Tu mam rodzine, ktora kocham nad zycie i nigdzie sie nie wybieram. Rodzina jest dla mnie nazwazniejsza ;)

Gość zamotana trochę
deserek, to prawda, boję się ryzyka, tego co przyniesie mi nieznane.Ale powoli zaczynam dojrzewac do tego, aby wziąć zycie za rogi, bo chyba w koncu poznałam tego odpowiedniego faceta, wiec nie chce tego zaprzepaścić.

Gość grecik...
ja zostawilam wszystko w innym kraju i przyjechalam do pl za wielka miloscia i w moim przypadku byl to wielki blad....ale twoj chce wrocic dla ciebie do pl ,aby byc z toba wiec jest gotów zrezygnowac z jakos tam poukladanego zycia wiec jest to plus dla niego ,wybór zostawia tobie wiec mysle ,ze mozesz mu zaufac ...nie wiem jaki jest naprawde ale z tego co piszesz jestsklonny isc na ustepstwa wiec to juz duzy plus ,poprosu wie ze bedzie dobrze i jest w stanie zrezygnowac z pracy tam dla ciebie ,wiec sprobuj mysle ze warto ,a o prace sie nie martw napewno cos razem wymyslicie a jek nie to zawsze mozecie wrocic ..powodzenia i odwagi

Gość zamotana trochę
dziękuję gracik:) On jednak nie chce wrócić do Polski tylko tu zamieszkac, bo nie jest Polakiem.Ale to chyba wiele nie zmienia w tej kwestii.

Gość zamotana trochę
grecik, a nie gracik, faktycznie jestem zamotana:) Eh, chciałabym i się boję, typowe:)