Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robert_23

kosmetyki AA

Polecane posty

Co myślicie o kosmetykach tej firmy? Myślę konkretnie o balsamie po goleniu. Teraz w Rossmannie jest promocja na ten balsam: kupujesz balsam i dostajesz za 1 grosz żel do mycia ciała i włosów. Rozważam więc zakup. Może ktoś go używa/używał i się wypowie...

Gość _ulinek_
w podobnej cenie masz L'oreal for men

Ja używam kremu regenerującego dla diabetyków i jestem zadowolona, wcześniej miałam serum odżywcze, również chwalę. Więcej doświadczeń z kosmetykami AA nie miałam,jednak nie wykluczam :)

Gość Madmłazell
a co tak reklamujesz kosmetyki AA? ja kupiłam smietanke do demakijażu rok temu i do tej pory jej nie zużyła, od AA szczerze juz wole Ziaje z tych tańszych

balsam po goleniu właśnie dzisiaj sobie kupiłem i nie zdążyłem jeszcze przetestować. Ale używam od jakiegoś czasu płynu do higieny intymnej i jest świetny

Gość Jacky82
Są całkiem znośne, ale wybrane. Zresztą jak każdego innego producenta, każdy ma lepsze i gorsze produkty. Jakoś w styczniu jak robiłem zakupy apteczne dla żony w łódzkiej aptece za grosze to kupując jakiś tam krem AA dla niej dostałem w prezencie serum naczynkowe (akurat dla mnie, zaczerwienienie od zawsze mnie męczy) i powiem, że całkiem fajnie się to prezentuje i jest wydajne bo jeszcze go nie zużyłem. Natomiast kremy ogólnie to dla mnie nivea for men i tyle.

Gość Yaro
Witamy powstał nowy blog o fitoterapii. Samo słowo "fitoterapia" nie kojarzy się zbyt optymistycznie, ale w kolejnych notkach postaramy się pokazać, że zioła i ich działanie może być przez każdego wykorzystywane na co dzień, nie tylko w celach leczniczych, ale również jako sposób na tanie i proste uprzyjemnianie życia sobie i innym:) Zapraszam http://fitoterapiadlaciebie.blogspot.com/