Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spalony blond:(

fryzjerka spier****a mi włosy:(

Polecane posty

Hej witajcie! Wczoraj byłam u fryzjera....prosiłam ją żeby mi zrobiła baleyaje z dwóch kolorów blond-jasnego i ciemniejszego. Niestety tak mi spierdoliła włosy,że szok...jestem tak wk*****a,że aż mną trzęsie.Nie dosyć,że tak żle dobrała te blondy że nie widać prawie wcale tych pasemek.,to po drugie niby miała mi minimalnie wycieniować a poopier****ła mi te włosy tak,że teraz bedew czekała chyba rok,aż mi odrosna. Z tyłu miąła mi trochę wycieniować,żeby tak ładnie się układały,a obcieła mi z pół długości. Włosy poza tym ,tak jakoś, jakimiś nozyczkami przetrzebiła,że teraz mam parę piórek. Dodam,że z natury mam cienkie włosy.A ta debilka mi jeszcze ich ubrała.masakra!!!Za niedługo swięta,sylwester a ja wyglądam jak nieopierzona kura. Doradzcie mi co mogę zrobić z tymi włosamoi na już.....chodzi o ten przeklęty blond-dokładnie burdelowy.Po jakim czasi moge zrobić kilka ciemniejszych refleksów na włosach,żeby nie były takie tlenione żółto-białe?

nikt mi nic nie poradzi????Help!!

Gość umpa lumpa
ja bym wrocila do niej i grzecznie powiedziala, ze nie podoba mi sie fryzura, zeby mi za darmo poprawila, czy zmienila odcien, czy juz w ogole obciela. Ja tak mialam rok temu - mialam dlugie wlosy, ale chcialam je obciac. Babka obciela mnie do szyi i byloby ok, gdyby nie strzepila mi wlosow, a mowilam, ze mam cienkie i zle mi w takiej fryzurze. Poszlam z reklamacja, niby poprawila, ale niewiele to dalo. Od roku czekam, az mi odrosna, co jakis czas musze teraz podcinac, zeby wyrowac te wlosy i juz (po roku!) prawie sa rowne, ale siegaja mi poza obojczyk.

Gość nie iwem co ci doradzic
ale znam ten ból ,poszłam do fryzjerki zrobic odrost ( farbuje na taki paiskowy blond) a ta mi zrobiła żółtko na czubku głowy ,myślałam że ją zabije ,nie miała żadnego odcienia blondu żeby mi to "zapigmentować " to kazała mi przyjśc za dwa dni :O kurwa dwa dni miałam chodzi cze sraką na głowie ,kupiłam farbę " gołębi popiel " i sama sobie nalozyłam i troche lepiej to wygląda

Umpa lumpa to miałas podobne zdarzenie jak ja. Wiesz ja nie chcę do niej wracać,bo obawiam się że byłoby jeszcze gorzej. Po tym co mi zrobiła nie chce widzieć więcej tej partaczki. A pomysleć,że męczyłam się z odrostami bardzo długo,bo chciałam żeby włosy odpoczęły i wzmocniły się. Chyba się pochlastam:(:(:(

Gość fryzjera sie spytaj
przeciez ktos musi zobaczyc zeby doradzic, mi ostatnio tez fryzjerka zjebala wlosy poszlam do innej to az sie wystraszyla co mamna glowie bo polowe mniej wlosow a to co mam to spalone dala mi odzywke i za 4 miesiace moge zrobic pare pasemek ale jesli masz zdrowe wlosy to mysle ze po 2 tyg mozesz pare pasemek zrobic

Gość z własnego doświadczenia
nie radzę poprawiac samej bo wychodzi jeszcze gorzej,trzeba iśc do sprawdzonej i najlepiej poleconej fryzjerki pewnie trochę przyciemni żeby wyrównac kolor.Acha i drogi fryzjer nie znaczy lepszy,mi zepsuła włosy szantrapa z salonu Loreala.

dzięki dziewczyny za odzew...widzę że więcej jest takich partaczy na których ja trafiłam.Niestety.Takich mamy fachowców w naszym kraju

Gość asrvvv889900
to czemu od razu nie powiedziałaś,że nie jesteś zadowolona??? masakra... sorry, ale jeśli teraz byś do niej poszła i powiedziała,że Ci się nie podoba, to ani Ci kasy nie zwrócą ani nic Ci nie poprawi za darmo. Mogłaś myśleć od razu,a nie siedzieć cicho.

wiesz jak miałam folię na włosach to nie wiedziałam jaki kolor wyjdzie ,to chyba jasne,a póżniej jak miałam mokre włosy i zaczeła je ścinać to też nie bardzo widziałam że tak mi je wypitoliła.No a pózniej już było za pózno:(:(:(

Gość lydzia
Czesc, bylam ostatnio u fryzjerki, powiedziałam jej ze chcem przesunąc przedziałek w lewo, a ona zaczela mi scinac z samego czubka glowy. powiedzialam jej ze nie chcem tak krotko, a ona na to ze jak chcesz taka daleka grzywke to musze ci tak sciac, powiedziala ze to tylko strasznie wyglada ale ze bedzie fajnie. dwa dni po wizycie mam 2/3 głowy to grzywka z ok70cm zrobiona na 10. zapuszczalam te wlosy 3lata, dodatkowo mam lekko krecona wlosy a nie mam zamiaru tez prostowac co dzien. ryczac mi sie chcialo przez te 2dni, zreszta dalej chce. po prostu masakra. wiem ze odrosna ale czy nie mialyscie czegos podobnego i mozecie mi cos poradzic?, bo nie usmiecha mi sie chodzenie przez rok w czapce..:/