Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandruniaxxx

Nie za wcześnie????

Polecane posty

Gość sandruniaxxx

Cześć, mam 13 lat i wczoraj pierwszy raz kochałam się z moim chłopakiem. On ma 23 lata. Tylko nie piszcie że on jest za stary dla mnie bo to już słyszałam, ale ja go kocham a on mnie. Zawsze mi się podobali starsi bo wychowałam się bez ojca. Nie mam jeszcze miesiączki więc nie mieliśmy gumki ani nic innego. Bolało mnie i krwawiłam i jeszcze ze mnie potem wypływała jego sperma, ale mimo to mi się podobało i chciałabym to znowu zrobić nawet dzisiaj. Czy mogę?

Tak za wcześnie,a ten 23 letni chłopaczek może być posądzony o pedoflie.A ty lepiej za nauke się weź dziecko a nie za seks.

Gość vnm
jesteś pizgnięta w sam mózg gówniaro...a twój chłop to jakis pedofil...

Gość MADZIATTTTTTTTTTTTTTTTTT
prowokacja :O ?????????

Gość umpa lumpa
mysle, ze mozna zajsc w ciaze, nawet jesli sie nie ma okresu. to pewnie provo

Gość Kafeterianka252
No przecież prowokacją pachnie na kilometr....

Gość sandruniaxxx
A wy tylko wszyscy wszędzie prowokację węszycie!!! Tak teraz jest na świecie. Mam kuzynkę z mojego roku, która ma chłopaka 2 lata starszego, chodzą ze sobą prawie rok i też już uorawiają seks! A moja przyjaciółka ostatnio kupiła sobie przez allegro, tzn. starsza koleżanka jej kupiła dildo i się nim masturbuje.

Gość niezły kocur
nie ma rady...idzie postep, który moze sie konczyc ustepem:( z drugiej strony o seksie mysla nawet mniejsze dzieci. to naturalna ciekawosc ale zeby do tego stopnia...tam gdzie fizycznie szybciej dojrzewaja, to staje sie norma. Prowo czy nie i takie rzeczy sie zdarzaja. Jak juz to robi to niech sie chociaz guma zabezpiecza, bo zamiast okresu od razu ciaza bedzie:(

Gość sandruniaxxx
Wczoraj też to zrobiliśmy ale żałuję bo chyba za szybko dwa dni pod rząd. Jeszcze bardziej mnie bolało i też krwawiłam. Stwierdziliśmy że zrobimy sobie przerwę tygodniową na zagojenie ran. Myslę że wystarczy???

Gość sandruniaxxx
Ja nie jestem dzieckiem! Jakbyś mnie zobaczyła to byś mi dała 18 lat a nie 13!

jesteś gówniaro dzieckiem bo masz jedynie 13 lat bez względu na to jak wyglądasz. A to co robisz to patologia. Tyle w tym temacie. Wyrośniesz na niezłą kurwę -tyle ci na koniec powiem

Gość juleczka145
Czy sądzicie, że to miło tak używać wulgarnych słów w stosunku do kogoś, kogo się nie zna nawet jeśli wyrażamy swoje zdanie? Myślę, że świadczy to tylko o waszej niskiej kulturze osobistej a raczej o jej braku Można przecież pewne rzeczy powiedzieć bez wulgaryzmów. Moim zdaniem autorko rzeczywiście trochę za młoda jestes na uprawianie seksu. Rozumiem - kochacie się ale możecie mieć problemy, bo jesteś nieletnia. Co do częstotliwości uprawiania seksu, to po pierwszym stosunku trzeba rzeczywiście poczekać do zagojenia ran. Macie czas ;) Powodzenia życzę ;););)

Gość sandruniaxxx
Dzięki juleczka145 za obronę. Wszyscy co używają wulgaryzmów na mój temat nie mają ani grama kultury w sobie!! I powiem tak jeszcze że jakbyście byli w moim wieku to byście takiego czegoś nie pisali.

uwierz, że nie wszystkie 13-latki są takie jak ty :) ja kiedyś też byłam w twoim wieku i na pewno w takim samym stopniu by mnie to obrzydzało jak i teraz, po 6 latach... a to że niektórzy rzucają tu mięchem to nie nowość :)

Gość sandruniaxxx
No właśnie nie nowość i to świadczy o kulturze kafeterian

Gość ehh ja takze mwiem co to
Haaa!! provo?? chcialabym tak napisac lecz jestem niemal pewna ze to nie provo, obejrzyjcie sobie reportarze lub statystyki w jakim wieku dzsiejsze DZIECI zaczynaja wspolzycie, to glowa mala Dziecko dyscypliny tobie trzeba bo bedziesz plakac kiedys przez twoją głupote

Gość młoda pijaczka
Temat został zgłodszonyna policję. W tym wieku nie wolno sie seksić.

Gość Boratka
Sex nie jest dla dzieci a dla mnie 13 lat to dziecko. Twój chłopak w ten sposób jest pedofilem niestety. Takie jest moje zdanie. Ale jak chcesz tak żyć to Twoja sprawa

Gość sandruniaxxx
A mało takich tematów jest na forach??? Prowokacja czy nie to moja sprawa

Gość gynn
beznadziejna prowokacja :/ do z rzygania

Gość sandruniaxxx
młoda pijaczka kocham mojego chłopaka i rozmawiałam z nim o tym. Powiedział że dla naszego dobra może przestać ze mną się kochać dopóki nie skończę 15 lat

Gość sandruniaxxx
zobaczcie sobie na forum.nastolatek.pl tam dopiero jest seksu wśród dzieci

Gość sandruniaxxx
zobaczcie sobie na forum.nastolatek.pl tam dopiero jest seksu wśród dzieci

Gość Ty Sandrunia
Ty Sandrunia ?? Tobie to by sie porzydał pas na goła dupe a nie penis do pochwy,jestem ciekawa jakby twoi rodzice zareagowali jakbys sie im o tym pochwealila, ale znając rodzicow takich osob jak ty, tylko by ramionami wstrząsneli i nic wiecej, dzieecko opanuj sie, sex nie w twoim wieku, TO JEST KARALNE!!chcialabys aby twoja potencjalna corka jebala się w wieku 11-12 lat?????

taaa.tu tez jest sporo, nie trzeba zmieniać forum. tylko po co to czytać, żeby już do reszty stracić wiarę w moralność dzieci (bo w moralność części dorosłych już wiarę straciłam :( )