Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo....

Do kobiet ktore paliły przed ciaza

Polecane posty

Gość ooo....

witam, pytanie do kobiet ktore rzuciły papierochy w ciazy, lub przed:) Czy po urodzeniu dziecka wrociłyscie do nałogu>>???

Gość nie wiemmmmm
zaczęłam znów palić jak przestałam karmić piersią. nigdy jednak już nie zapaliłam papierosa w mieszkaniu.

Gość Justyna Ola
Nie wróciłam, między innymi dlatego,że długo karmiłam piersią i przez to po prostu odzwyczaiłam się od palenia :-)

Ja paliłam przed ciążą jak zobaczyłam dwie kreseczki palenie rzuciłam. Nie paliłam jak karmiłam czyli jakieś 9 m-cy.Potem zaczęłam (mój mąż nie pali)więc musiałam wychodzić.W drugiej ciąży ten sam scenariusz...Córka młodsza ma 9 lat ,a ja 6 m-cy nie palę. Natomiast moja koleżanka paliła całą ciąże nie mogłam na nią patrzeć,a synek urodził się bardzo malutki 2100 i miał tylko 47 cm.

Gość ooo....
Ja przed ciaza wypalałam pake dziennie, czasem przybraklo... Przyznam sie z wielkim wstydem ze w ciazy rzuciłam dopiero kolo 15 tyg definitywnie. Od okolo 2 miesiecy brzydze sie papierosami, jak poczuje dym to jest mi nie dobrze. I bardzo sie ciesze, boje sie jednak ze po urodzeniu ten wstret mi minie i znow wroce do nałogu, a mam bardzo słaba wole;/

A ja palę, co prawda z każdym dniem coraz mniej, ale palę. Do porodu muszę rzucić definitywnie, ale jak zakończę karmić, to oczywiście powrócę do mojego nałogu.

Gość taka jedna blondi
przed ciąża paliłam i to sporo, przestałam w momencie gdy zaczęliśmy się starać o dziecko. udało sie przy pierwszej próbie, no i nie paliłam przez całą ciążę i okres karmienia. wstyd sie przyznać ale tak mnie ciągneło do fajek (po tak długim czasie!!!) ze zaczęłam palić i tym samym zakończyłam karnienie piersią. gdyby cholera nie te fajki to dłużej bym pokarmiła ale mleko palącej to trucizna wiec wolałam dziecko przestawić na butelkę.... dzis mój synek ma 3 latka a ja wciąż w nałogu... chociaz z oczywistych względów nie palę w domu.

Gość ja wrocilam
ja przestalam palic jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. jak przestalam karmic piersia wrocilam do palenia. I pozniej znowu zaszlam w ciaze i znowu rzucilam :)

Gość matkka polka jakich wiele
ja paliłam w każdej ciązy mam słaby charaker i zresztą nie odmówie sobie przyjemności