Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muzykalnie

Jakiej muzyki słuchają 11-stolatki?

Polecane posty

Gość muzykalnie

jak w temacie

Gość Ana Banana
Justina Biebera i Jonas Brothers.

Gość 11 latki to nie wiem
ale mój 4 letni syn słucha głównie muzyki poważnej, Kultu oraz Theriona :) to najbardziej lubi, słuchał z rodzicami od urodzenia i na szczęście jakiegoś tam biebera nie zna (ufff)

Gość A ile masz lat?
Ojej, nie podniecaj sie tak,pytanie jest o 11latkach ktorych nilt nie zmusza do sluchania staroci( tak jak ty swojwgo synka..nie powiesz chyba ze on tak z wlasnej woli? Ah te noespelnione ambicje rodzicow) 11 latki sluchaja - hannah montana - jonas brother - justin bieber - rihanna -pewnie jakis eminem i 50cent( bo tak fajnie gangstersko) - smerfne hity :) buhahaha!

Gość 11 latki to nie wiem
to pytanie jako nick "ile masz lat?" było do mnie ? jeśli tak, to odpowiadam że mam prawie 31 lat. Nie zmuszam syna do słuchania "staroci". Od urodzenia słucha także współczesnych piosenek / rymowanek dla dzieci , oraz "puszka okruszka". "ogórka" itd. .. także łyknął nieco popu, z radia chociażby. ale sam pochodzi do komputera i włącza sobie z listy mp3 kult 'polska', lbo therion 'asgard', albo 'zimę' vivaldiego. SAM. a wcześniej ,zanim się połapa łgdzie co i jak na komputerze, o prosił o konkretne utwory. i nie dlatego, że mu je ciągle włączaliśmy. bo niektóre inne utowry,, też nasze ulubione, mu się nie podobają. :)

Gość Ana Banana
Mamo powyżej > skoro twój młodzieniaszek lubi takie klimaty, to puść mu szwedzkiego Kenta! :) Zakocha się. I jego staruszki też. :) Moje starsze poza radiowymi kitami lubi Parova Stelara. I dobrze. :) Ja tam się cieszę, że mu się klarują preferencje muzyczne.

Gość zależy jaka 11-latka
Zatrważająca większość słucha Johnas Brothers, Miley Cycrus, Demi Lovato i innych pseuo rockowych wykonawców (wybaczcie za błedy w pisowni nazwisk ale znam tylko ze słuchu i z plotek :P). Moja siostrzenica ma 10-lat i lubi AC/DC i Nirvanę bo mieszka na osiedlu gdzie jest jedyną dziewczynką a tak to sami chłopcy powyżej 15 lat :P. Zaś mojej sąsiadki córka słucha tylko muzyki klasycznej bo jest bardzo spokojna i wrażliwa i pop nie trafia do jej gustów (szczerze mówiąc jest to bardzo dojrzała młoda dama z którą się porozmawia na wszystkie tematy).

to nie jest JAKIS eminem tylko najzdolniejszy raper swiata cioto

Gość A ile masz lat?
Nie no sorry, cioto:) ja wiem ze mamuski wszystko zdrabniaja.... "a cio to??? A cio to jest?" nie musisz sie syplenic pati:p eminema (starsze plytki) jeszcze trawie... Nie wyzywaj ludzi, tylko dlatego ze maja inne gusta muzyczne (ja uwielbiam rock)...o gustach nie nie dyskutuje A co do mojego nicka....to z innego tematu

Gość Ana Banana
O tak, zapomniałam jeszcze i Demi Lovato. To też dzieciaki dziś na okrągło tłuką.