Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żanettt.aaa

Powiem wam ,ze spotkalam sie ze sponsorem - i nie zaluje

Polecane posty

Gość Żanettt.aaa

dokladnie wczoraj, z 28 latkiem , myslalam ,ze wroce z placzem jak czytalam niektore historie ,ale bylo bardzo przyjemnie , spacer,kolacja i.. :)

Gość Żanettt.aaa
wspolczuc? tak was to boli ? nie rozumiem tego potępienia .

Gość Żanettt.aaa
Teraz juz jestem pelnowartosciowa prostytutka :)

Ano tak - właśnie współczuć kompletnego braku szacunku do siebie a na dodatek afiszowania się swoim kurestwem, które teraz ma ładniejszą nazwę "sponsoring" :O

Gość aaaasssssc
baw się dobrze, ciesz się życiem, nie przejmuj się moherami

Gość zamotana trochę
ale czego właściwie oczekiwałas zakładając taki temat? I skoro trzeba ci tłumaczyc czego ci ludzie współczują , cóż. widocznie dla ciebie sprzedawanie siebie to nic złego:O

Gość fghfghfaa
Od maja otwieraja Niemcy i wPolsce zostana tylko zlodzieje ,dresy i emeryci

Gość aaaasssssc
jej życie, jej wybór, tacy wszyscy swięci jesteście?

Gość fghfghfaa
nie ten topic

Gość Żanettt.aaa
zalozylam temat z jednego powodu - obrazacie wszystkie prostytutki z niewiadomo jakich powodow. Polubilismy sie ,mamy o czym rozmawiac, ja mu sie podobam ,on mi rowniez, do tego oboje mamyz tego korzysc

Gość prawicaaaaaa
a co ma dawac za darmo jakiemus bufonowi a pozniej i tak ja zdradzi ? niech se zarobi dziewczyna jak jej sie trafil 🖐️

jej życie, jej wybór, tacy wszyscy swięci jesteście? Nikt tu święty nie jest, ale niektórzy posiadają chociaż odrobinę szacunku do siebie i nie dają dupy za pieniądze, tylko potrafią zarobić je w NORMALNY sposób, a nie jako kurwa 🖐️

Nie przejmuj się. Tutaj jak dziewczyna napisze, że zapłaciła za siebie na spotkaniu to ją inne od nieszanujących się szmat wyzywają.

Gość aaaasssssc
a w czym WAM to przeszkadza? niech robi co chce...

oby tylko nie zarazila sie czyms i nie roznosila po innych typkach, bo nie wiadmo na kogo traficie heheh

aaaasssssc mysle ze większosc szczerze to grzeje czy i na jakich zasadach autorka daje doopy, ale skoro o tym pisze, to wiekszosc wyraza swoją opinie

Gość art123
opisz co i jak, skad go wziełas i dlaczego 28 latek płaci za sex- rozumiem stary diad ale taki młody? dziwne...

Gość jestem sponsorowana
od pól roku mam sponsora i super układ, super facet:)

Gość kot13
wydaje mi się, że skutki takich zachowan są odroczone w czasie dlatego autorka nie jest w stanie na dzien dzisiejszy ocenić swej sytuacji i do szczęścia wystarcza jej fakt, że mężczyzna ów nie miał śmierdzącego oddechu oraz , że zapłacił pieniądze. Wydaje mi się, że takie zdobywanie funduszy na życie to bomba z opóźnionym zapłonem. Nie mówię już nawet o problemach z psychiką ale że tak zanucę piosenkę z "króla lwa"- jakże mały jest ten świat... Swiat jest mały i nigdy nie wiadomo , w jakiej sytuacji informacja o trybie życia wyskoczy jak królik z kapelusza..

Gość kot13
Darkerze- zastanawiam się, czy jestes w stanie odróżnić zaproszenie na randkę ( gdzie zapraszający mężczyzna kupuje kwiaty , płaci za kawę i ciastko a kulturalna dziewczyna nie zamówi obiadu z 10 dan) od transakcji handlowej gdzie towarem sprzedawanym jest ciało jednej ze stron.