Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatrapak

Kłótnia z przyjaciółką!

Polecane posty

Gość jatrapak

Mam pewien problem. Mam 16 lat i pokłóciłam się z przyjaciółką. Mianowicie chodzi o mecz piłki nożnej. W naszym mieście miał odbyć się mecz, więc popytałam się przyjaciółek czy pójdą. Mieszkam dosyć daleko od boiska, tak samo jak moja koleżanka - Ania. Zaś druga - Monika i trzecia - Ola mieszkają obok siebie i blisko boiska. Postanowiłyśmy z Anią, że razem pójdziemy a Monika i Ola do nas dojdą. Nie wiedziałyśmy czy trzeba brać legitymacji, bo ostatnim razem nie trzeba było(Ania tylko wzięła). Pomyślałyśmy, że najpierw zobaczymy czy trzeba brać dowód i nagle zadzwoniła Monika. Powiedziałyśmy jej, że jeszcze nie zadzwoniłyśmy, bo najpierw zobaczymy czy trzeba brać legitymację i czy w ogóle nas wpuszczą. Monika zrobiła z tego problem, że niby nie chciałyśmy żeby z nami szła i nawet gdyby nas wpuścili to ona szła by sama. Rozłączyła się. Napisałam do niej smsa(bo nie odbierała telefonu) i wytłumaczyłam jej że najpierw chciałyśmy zobaczyć czy wpuszczą nas i żeby nie szła na darmo. Odpisała "spierdalaj". Zdenerwowałam sie i napisałam żeby teraz nie myślała że będę z nią latać z przeprosinami. Odpisała że i tak byśmy po nią nie zadzwoniły i miałybyśmy ja w dupie. Ja, Ola i Ania poszłyśmy same na mecz. Jest mi troche głupio, ale za razem nie mam zamiaru za nic przepraszać. Co mam teraz zrobić?

Gość belle de jour1
nic nie rób. Potraktuj jej słowa dosłownie i jak ci napisała spierdalaj

Gość jatrapak
Tylko że ja tak nie potrafię. Zależy mi na niej i trudno mi nie odzywać się do niej.

Gość belle de jour1
sorry, ale to ona powinna sie pierwsza odezwac. No chyba, że chcesz się przed nią kajać

Gość jatrapak
ejjj nie podawaj się za mnie!

Gość jatrapak
pomoze ktos? co mam zrobić??

Gość Luat
pomocy!!

Gość defcyhgjkl;pl,/
jak sama widzisz twoj problem jest bardzo infantylny :D a poywierdza to brak chetnych rozmowcow :p