Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzonnna

nowy zwiazek a seks w wspomnieniach

Polecane posty

Gość odrodzonnna

Jestem z pewnym mezczyzna. Czuej sie na prawde szczeslwia. W lozku jakby nie bylo nie jest ogierem, ale coz... Ostatnio na pewnym z portali spolecznosciowych zauwazylam, ze ogladalmoje zdjecia moj byly partner z torym bylam 2 lata i kolejne 2 lata spotykalam sie ze wzgledu na wspanialy seks. Nasze ciala byly dla siebie stworzone i tylko z nm bylo mi tak dobrze jak jemu tylko ze mna. Bez porownania. Nasz "uklad" skonczyl sie po dziekiej i dlugiej awanturze. Teraz jak zobaczylam ze zajrzal znwou przypomnialy mi sie te upojne 4 lata. Moj obecny partner nie zadowala mnie. Marze o tym co mialam kiedys. Co orbic by zpaomniec i przestac myslec o tym co bylo? Jak zapomnieco tak udanych kontaktach seksualnych. Nie chce zdradzac. Chce przestac o tym myslec co bylo kiedys w moim zyciu, chce przestac wspominac tesknie te jakby nie bylo cudowne rozkoszne chwile. CO ROBIC?

Gość autorka nienormalna
Nic. nie robic. wspominaj sobie:) to bardzoo miłe. Bo tez lunie wspominac

Gość odrodzonnna
ale ja wiem, ze ten byly czeka az napisze. Tylko na moje skinienie. Boje sie, ze jak tak dalej bedzie mi kiepsko w lozku to pojde w bok a jakbym nie kombinowala moj facet nawet podczas drugiego stosunku zaraz dochodzi... a byly... uffff... moglismy to robic caly czas. To mnie dreczy.

Gość odrodzonnna
upupup

Gość Anhelika284
A ile czasu jesteś z tym facetem? Daj mu szansę. Myślę, że się wyrobi. Naucz go różnych sztuczek, pokaż co ci sprawia przyjemność.

Gość sonia mała
Zamiast żalić się na kafe szczerze porozmawiaj z obecnym partnerem. Powiedz mu jak lubisz uprawiać seks. Powiedz mu co chcesz żeby ci robił. Myślisz że facet to wróżka i sam zgadnie? Każda kobieta jest inna. Widocznie mu kłamiesz że jest dobrze więc on nic nie zmienia. A jakbys mu powiedziała że wolisz na przykład szybciej albo wolniej to by ci dogodził.

Gość deserek do kafe
wspomnien nie skasujesz. nawet hipnoza moze nie pomóc. nie stawaj sie niewolnica mózgu. brak zadowolenia z seksu w twoim przypadku moze byc kluczowy. Spróbuj serio i na maxa podejśc do obecnego faceta, żeby go podszkolic, bo będzie klapa

Gość sonia mała
głupek z ciebie dominik