Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majaaa.

Jak się rozstać by nie bolało ?

Polecane posty

Gość Majaaa.

Jestem w takiej sytuacji gdzie nie ma dobrego wyjścia. Jednak jakies wybrac trzeba. Zaistniały pewne okoliczności ktore nie pozwalają bym była z mężczyzną który nadal mnie bardzo kocha... Jednak ja już nie, na pewno nie. Na samym początku naszej znajomości mówiłam mu że by sie nie angazował bo ja jestem taka jak jestem. Wiedział o tym dobrze. Nie zmiania to faktu ze go skrzywdziłam, a zrobię to jeszcze bardziej jak mu powiem ze to koniec. Boję sie ze ta wiadomośc go zabije bo nie widzi swiata poza mną ... I tu moje pytanie jak to zrobić by było" bardzo delikatnie" ?

Gość a jak nasrać
żeby nie śmierdziało?

Gość ajemciasto
tos ty nbardzo duza jest jak zza ciebie poza toba swiatanima bog ni kobieta

Gość fdsfds
jesli delikatnie to oddalaj sie od niego powoli . Z kazdym tygodniem coraz mniej spotkan

Gość 347
Ja kiedyś jak nie chciałam skrzywdzić faceta to właśnie tak się powoli oddalałam, stałam się nieczuła, wkurzająca itd. Wszystko po to żeby to on ze mną zerwał i udało się.

Gość Majaaa.
On już coś wyczuwa. czuję że to może być koniec. Jeszcze dzisiaj mi mowil ze boi się że kiedys mnie straci i wgl. Co ja mam zrobić ? Przecież nie wyjade z dnia na dzień bo trzyma mnie tu gdzie jestem mnóstwo rzeczy. ;(

Gość fdsfds
no to odchodz powoli . NIe od odczuje ze w tym tygodniu z nim czesto przebywasz w kolejnych rzadziej , a za miesiac prawie wcale .

Gość Majaaa.
on ze mna nie zerwie to jest pewne na 100% ;(

Gość deserek do kafe
nie ma rozstan bez bólu. nie ma recepty i co gorsza, ból sie zwiekszy a ciebie tez to kiedys moze spotkac. takie zycie i zaleznosc od sily uczuc

Gość Majaaa.
wiem kurcze ale musze to zrobic jakos lagodnie duck, obiecalam sobie przed ze nie bedede sie aldowac w jakies zwiazki no i nic z tego nie wyszlo. Same problemy. nie wiem jak to rozwiazac. Zawsze był jakis powód. a teraz po prostu nie ma miłości, nie potrafie go pokochac, zakceptowac.

Gość Majaaa.
help me

Gość Majaaa.
no widze ze pomocy ani rady zadanej nie dostane

Gość Majaaa.
czyje ze to zle bardzo sie skonczy ;/ albo ona albo ja ...

Gość Majaaa.
sorry mialo byc *on

Gość adaaadasdasdads
NAJLEPIEJ BY ON Z TOBA ZERWAL; ZROB TAK BY ON CIE JUZ NIE CHCCIAL;heee powiedz mu ze kozy jescz codziennie przed kompem, ze lubisz laski lizac, ze mezczyzni cie brzydza,olbo podsun kolezanke by podsunela sie do niego,a ty udaj ze sie obrazilas,hee dziala

Gość Majaaa.
nom teraz walsnie staram sie byc taka hym dziwna ale o na caly czas "kocham cie " ja chyba zaraz umrę z miłości tzn. z jej nadmiaru

Gość Majaaa.
ja mam serdecznie tego dosc ;/

Gość deserek do kafe
powiedz ze jak cie tak kocha to niech cie zostawi i nie zrobi sobie krzywdy,bo ty juz dłuzej nie mozesz tak i go nie kochasz

Gość Majaaa.
moze coś w stylu : "Jesli mnie kochasz i chcesz bym byla szczesliwa to mnie zostaw bo ja Ciebie nie kocham" o matko ... on padanie po tym tekście jak nic :( zycie jest okrutne

Gość Majaaa.
..