Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbuntowana100

180cm i OBCASY!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość buhahahahahahah ahaha
ale się obśmiałam!!! :D siadły wielgaśnie zakompleksione babony i usiłują przekonać wszystkich a przede wszystkim siebie, że wielki babaon jest piękny i może być jeszcze większy za pomocą szpil dajcie se siana nie udowadniajcie, że czarne jest białe, bo każdy widzi i wie jak jest wielki babon to tragedia! buhahahahahahahahahaaaa

"jezeli ktos jest jak to tutaj okreslacie 180 cm dziewczyny KOBYLA, to co ma zrobic waszym zdaniem? schowac sie i nie wychodzic z domu, bo jest za wysoka? czy moze odciac sobie nogi od kolan? " nie w tym rzecz drażniące jet to naiwne udawanie, że im z tym dobrze robią to w tak dziecinny i niewiarygodny sposób, że szok jak komuś jest dobrze z jego wzrostem to nie musi tego udowadniać po forach i wypisywac jakie to powodzenie u facetów, jakie to zgrabne nogi i inne bzdety dajcie se siana z odwracaniem kota ogonem chodźcie se w szpilach lub na bosaka komu różnica jak kobyła powóz ciągnie?

no nie wiem czy lepiej 150 to akurat bardzo słodkie herbuś jest malutka i całkiem kształtna kobietka a babon to babon każdy facet woli herbuś niż babona buhahahahahahahahahahaaaa

zbuntowana jaka czujna widać, że ciebie najbardziej boli bo błyskawicznie reagujesz 180 cm to kobylsko a nie kobietka buhahahahahahahahahahaaa

Gość laleczka w fiszbinkach
kobiety powinny być kobietami aby mężczyźni mogli zostać mężczyznami a kobieta ze wzrostem faceta to nieporozumienie wybryk natury.........

Gość Monisia isia
i jakie wielkie stopony mają wielkie baby gdzie im szpileczki? bucik większy niż męski :D:D:D

Gość dsccxzz
tez mam ten problem, ma dokladnie 180 wzrostu i NIGDY nie nosze obcasow

Gość jolaczkaaaa
"drażniące jet to naiwne udawanie, że im z tym dobrze robią to w tak dziecinny i niewiarygodny sposób, że szok jak komuś jest dobrze z jego wzrostem to nie musi tego udowadniać po forach i wypisywac jakie to powodzenie u facetów, jakie to zgrabne nogi i inne bzdety" kazdy kij ma dwa konce. te wysokie udowadniaja,ze maja powodzenie, ale te niskie nie proznuja i udowadniaja,ze jednak nie maja ;) wedlug mnie,jezeli dziewczyna majaca 180 cm nosi szpilki, to chyba tym podkresla jeszcze bardziej,ze nie ma problemu ze swoim wzrostem. pytam nadal, jakie jest wg Was "wyjscie" dla wysokich dziewczyn? maja nie wychodzic z domow? przeciez one wzrostu juz nie zmienia. rozumiem czepianie sie ludzi otylych, bo w wiekszosci przypadkow nadwaga wynika z ich niedbalstwa. ale wzrost? na to wplywu czlowiek za bardzo nie ma. chyba,ze dzieci wysokich rodzicow - dziewczynki- w wieku np. 11 lat bedziemy zamykali w malych klatkach,zeby nie rosly ;p

Gość jolaczkaaaa
zastanawia mnie jeszcze jedno. dlaczego wszystkie miss, modelki i wiekszosc aktorek z "czolwki" (nie polskiej), to wysokie kobiety? dlaczego? skoro to maszty, kobyly itd?

Gość interesant 12986
ludzie każda wysoka dziewczyna w dodatku zgrabna to czyste zjawisko :) KARŁY faceci sa zli bo takich nigdy miec nie bedą , bo co takie dziecko bedzie jej tam grzebało hehe :) A dziewczyna niższe takie do 170np sa po prostu zazdrosne wiedza jak faceci reaguja na takie dziewczyny i zawsze jest to taka sama reakcja :) dlatego mozecie nosic szpilki i bedziedzie w nich wygladac cudownie

Gość ja pindole........
może i duże piękne, ale bardziej samo dla siebie i we własnym gronie we wzroście i tuszy najlepsze jest umiarkowanie jak w wielu innych rzeczach zważywszy jednak na to, iż na wzrost człowiek nie ma wpływu to trzeba się pogodzić i pokochać takim jakim się jest i nie przejmowac się innymi inność zawsze była obśmiewana tak to już jest, czy nam się to podoba, czy nie

mowi sie ze male jest piekne ale duze jest seksi!!! i taka jest prawda. ja mam 183 cm wzrostu a obcasy nosze tylko na specjalne okazje i jest super! wysoki wzrost sie przydaje i to bardzo. wiec pozdrawiam wszystkich ludzi ktorzy sa wysocy ;)