Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbuntowana100

180cm i OBCASY!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość haneczkkka
ale wysokie obcasy to raczej bym odradzała, bo wydaje mi sie że one dodają seksapilu ale niezbyt wysokim kobietom a jak ma się sporo wzrostu to raczej nie ma potrzeby sie podwyższac

Gość marrrrr
mój mąż ma 186 cm i uwielbia gdy chodzę na obcasach jestem ciut wyższa od niego

duzo fajnych facetow jest na imprezie ale jest problem , wszyscy sa zawsze najebani.. nie moge tego zrozumiec, czy imprezy polegaja tylko na tym zeby sie upijac ://

Gość Monisia isia
>>>>>>>>>>>mój mąż ma 186 cm i uwielbia gdy chodzę na obcasach jestem ciut wyższa od niego

Gość Monisia isia
>>>>>>>>>>>>tutaj gdzie obecnie mieszka jest wielu wysokich facetow wiec dobrze sie sklada

Gość Monisia isia
>>>>>>>>>>>>tutaj gdzie obecnie mieszka jest wielu wysokich facetow wiec dobrze sie sklada

Gość Monisia isia
żałosne do imentu

Gość marrrrr
monisia isia ty dopiero musisz być zakompleksiona

Gość Monisia isia
żałosne jest przekonywanie, ze tak wam fajnie z tym, że macie kobylasty wzrost i jeszcze podszywanie, że niby kobyły mają zadowolonych mężów czy chłopaków z tego, że one takie kobylaste i jeszcze w szpileczkach :D:D:D:D:D:D

Moim zdaniem to kazdy musi sie dobrze czuc z tym jak wyglada ,wiec jesli masz ochote i wydaje ci sie ,ze jest dobrze to zaloz te obcasy ...kiedys przeczytalam w gazecie o tym co jest ok. i bylo tam takie fajne zdanie : Stoisz w kolejce po kawe i jesteś najwyższa ? - Jest lepiej niz ok :)) Pozatym inni niech sie patrza na siebie ,a patrzac na cb moga ci tylko pozazdroscic wzrostu zwlaszcza kurduplowaci faceci ktorzy maja po 170 cm wzrostu ..zreszta taka jest natura czlowieka sa mniejsi i wieksi czym sie przejmowac..:)) Pozdrawiam :>

wielu mezczyznom podobaja sie wysokie kobiety, pewnie jeste niziutka i myslisz ze wszyscy leca na ciebie, w tych czasach jest wiele wysokich kobiet i jak widzisz maja powiedzenie, przeczytaj sobie powyzsze wypowiedzi :)

Ja mam 175 cm obcasiki srednio 8-10 cm, z facetami zadnych problemow :D a reszta jakos mnie nie interesuje... niech sobie gadaja bo co do wzrostu to na pewno nic im sie nie zmieni buhahaha

Gość Monisia isia
nie zakompleksiona a raczej zadowolona ze wzrostu, który nie dostarcza mi takich dylematów szpilkowych :D a uwielbiam chodzić w szpilkach i osiągam w nich ok. 171/2 cm ;)

Gość Monisia isia
z moich obserwacji marnie z tym powodzeniem u kobyłek :D

A ja wielu znam facetow, ktorym bardzo podobaja sie wysokie kobiety, niskich nie bede wskazywac okresleniami... a znalazloby sie wiele buhahaha wiec epitety podarujmy sobie...

Gość marrrrr
monisia isia sądzac po twoim wzroście obserwacje z twojego punktu widzenia nie są obiektywne....

Gość uhaha
Wiecie co, mam 177 cm wzrostu i jak mam ochotę to zakładam obcasik mniejszy lub większy, generalnie w d... mam co inni pomyślą, szczególnie niżsi, ich problem...

coraz wiecej wysokich kobiet, ja mam wielu niziutkich kolegow i zawsze mowia ze chcieliby miec wysokie dziewczyny ale niestety takie ich nie chca..

Gość uhaha
Dokładnie, faceci jęczą z zachwytu, niższe dziewczyny z zazdrości :P

Rowniez bardzo czesto spotykam sie z taka opinia, aczkolwiek coraz wiecej spotyka sie par gdzie kobieta jest wyzsza.

moja siostra ma nizszego chlopaka i mowi ze nie zamienilaby go na innego i nie przeszkadza jej wzrost, liczy sie milosc :)

Gość uhaha
;) Ale ja nic do niskich nie mam, dopóki nie robią mi żadnych aluzji odnośnie wzrostu (dla mnie wzrost 177 dla kobiety jest całkiem normalny w dzisiejszych czasach, co ma powiedzieć Małgorzata Dydek...) Nie mamy wpływu na wzrost, często to są po prostu geny

trzeba oczywiscie dodac ze zadbana dziewczyna to piekna dziewczyna :D ostatnio bylam w markiecie ze sprzetami. byla kobieta od ktorej strasznie smierdialo potem, twarz miala nieoczszczona i ciuchy jakies niedoczyszczone. zawolala kolesia ktory tam pracowal zeby zapytac sie o cene i inne pierdoly. jak on tam poszedl to powiedzial ze za chwile wroci i juz nie wrocil, a jak odchodzil to pokazywalam ze ona cuchnie :D

Gość jolaczkaaaa
jezeli ktos jest jak to tutaj okreslacie 180 cm dziewczyny KOBYLA, to co ma zrobic waszym zdaniem? schowac sie i nie wychodzic z domu, bo jest za wysoka? czy moze odciac sobie nogi od kolan? a jezeli ma 150 cm? to powinna jechac do chin na operacje przedluzania nog? a jak okreslacie w takim razie osoby bez rak, nog, niewidome, nieme itd? one przeciez tez zgodnie z Wasza logika maja defekt. tez powinny sie przecietnym i normalnym wg was nie pokazywac swiatu? na glupote jeszcze lekartswa nikt nie wynalazl. z bogiem.