Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30+ z mazowieckiego

Czy jest tu może mój wymarzony misiaczek?

Polecane posty

Gość 30+ z mazowieckiego

Chcę się wtulić w miękkiego misiaczka. Dać buziaka w klatę i usnąć w jego objęciach wiedząc, że ten mnie nie zawiedzie. Zaplanuje wakacje i czasem pomyśli o obiedzie. I nareszcie poczuję, że muszę być sama odpowiedzialna za wszystko. Jest tu taki?

Gość taka też
nie ma

Gość jestem chętny
a jak wyglądasz no i czy jesteś miłą????????

Gość 30+ z mazowieckiego
mam same zalety jestem śliczna i mądra w ludziach szukam i widzę same zalety, dlatego sporo czasu na ludzi, którzy na to nie zasługiwali dlatego jestem 30+ jak widać jestem troszkę cyniczna i dlatego mój misiaczek musi mieć dystans do siebie i do życia ale obiecuje, że będzie cudownie :-)

Gość jestem chętny
wiesz no już obiecujesz, hmmmm to czego oczekujesz od faceta, jaki on ma być wyglądu charakteru i o jakich przekonaniach???

Gość 30+ z mazowieckiego
Tego co szukam to w necie nie da się opisać. Chcę bliskości i żeby mnie facet nie okłamywał. I jeszcze wielu innych rzeczy. A jak chemii zabraknie to może sobie chociaż miło porozmawiamy.

Gość jestem chętny
a może za dużo chcesz?

Gość jestem chętny
jeśli bliskości i tego aby Cię nie okłamywał to masz niewielkie wymagania ;-)

Gość 30+ z mazowieckiego
chętny w tym wieku to już się bardziej na wnętrze patrzy na dotrzymywanie słowa na taki spokój wewnętrzny itp ale to widać dopiero w rozmowie, dopiero w oczach

Gość WIELKI WSAD ANALNY
nie ma dresy teraz kradna na ulicach

Gość jestem chętny
ja myślę, że to widać po jakimś czasie, bo co jeśli facet lub kobieta dobrze udają?

Male szanse na znalezienie... pisze z wlasnego doswiadczenia :D Jak normalni to juz maja zony, a Ci co ich nie maja to na ogol cos z nimi nie tak... a odzysk to marna zabawa ;)

Gość jestem chętny
a skąd wiesz Buniu, nie każdemu znaleźć odpowiedniego partnera mimo, że można być uczciwym, piszesz tak jakby wykorzystywanie drugiej osoby była tylko męską domeną, trochę egoistyczne podejście do sprawy

Gość 30+ z mazowieckiego
a ja spotykam sporo samotnych ludzi i wielu całkiem fajnych ale zawsze coś nie gra najczęściej nikt z nas nie ma śmiałości żeby zrobić pierwszy krok a ja nie chcę być żałosna i afiszować się swoją samotnością i narzucać się facetom i tak siedzę sama kolejny miesiąc dzięki Ci Panie Boże za kabarety na 2, bo bym chyba zaryczała się na śmierć

Gość 30+ z mazowieckiego
zgadzam się chętny brunia przesadza jeśli może być fajna samotna kobieta 30+ (jak ja) to i fajny facet też może być

chetny... pisalam o wlasnym doswiadczeniu, i nie napisalam, ze zawsze tak jest, a jedynie o szansach... w koncu sa jeszcze cuda ;)

Gość jestem chętny
ja idę spać, dobranoc może zajrzę jutro

Gość jestem chętny
no właśnie a teraz dobranoc ;-)

Gość 30+ z mazowieckiego
dziś też brak misiaczka :-(

Gość 30+ z mazowieckiego
I dziś też samotna jestem. Ale przynajmniej poflirtowałam w pracy. Odpindżyłam się, bo miałam parę spotkań i nie było takiego, co by się nie obejrzał :-) Może jeszcze dobrze będzie? Jak myślicie?

Gość 30+ z mazowieckiego
wszystko jedno... ale najpierw do kina, do restauracji, do kościoła zarezerwowac termin, a potem hulaj dusza :-)

Gość bruniu
a ty sama jestes? jesli tak, to co z toba nie tak? ;)

Gość 30+ z mazowieckiego
wszystko ze mną jest OK. rozwiodłam się 2 miesiące temu prawie :-) przydałby mi się ktoś z poczuciem humoru i dystansem do siebie i życia.

Dystans do siebie posiadam.... Nie chce mi się codziennie golić np. a i tak wiem, że ładny jestem:D:D:D:D A dystans do życia?? Życie trzeba łapać, bo ucieka za szybko...;)

Gość 30+ z mazowieckiego
Poczucie humoru i dystans potrzebny jest po to, żeby facet nie strzelał focha jeśli ja coś palnę niestosownego, bo uważam, że życie razem powinno być przyjemne i nie mam ochoty namyślać się nad każdym słowem tak jak muszę w pracy. Prywatnie potrzebuję swobody.