Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolaOlaLaA

Dlaczego brzydcy faceci szukaja ksiezniczek z bajki?

Polecane posty

Gość do joolololo autorki
Napisalas ze ty masz taki gust ze nie szukasz przystoojnego, prosze cie, a znasz to ze kazdy ma inny prog bolu?? tak samo jest z tym, dla kogos moze ON okazac sie mega paskudztwem a dla mnie najprzystojniejszym facetem pod sloncem- odnoscie wygladu.. Charakter i reszta to druga kwestia. I nie wmawiaj kitu. Na pierwszy rzut oka musi w jakis sposob podobac ci sie dana osoba, i nie chodzi tu o *najprzystojniejszy z list swiata* ale podobac wizualnie tobie ( a tzn ze dla ciebie** jest przystojny), zeby miec chec poznania wewnetrznego..

a drogie kobiety sprawy majątkowe co musi mieć facet ? żeby was zainteresować

Gość JolaOlaLaA
Trollica tak masz racje, tylko ze mnie czesto pociaga mezczyzna ktory dla innych jest malo atrakcyjny. W temacie ogolnie chodzilo mi o facetow ktorzy szukaja pieknej fizycznie kobiety zeby sie przy niej dowartosciowac.

Gość dziurawa skarpetka
do krojonosa: zamek tu nie ma znaczenia, przesłanie jest inne :P możesz posiadać tysiąc zamków, ale mieć podły, zwichnięty charakter i nikt cię nie zechce. rozumiesz to ?

Co musi miec facet?? ODP: ladne perfumy!! ;) A na powaznie Jak dla mnie nie musi miec zadnych spraw& majatkowych. Milosc sie liczy, czlowiek!!!! A co za tym idzie kazdy wie... Reszte mowiac o materializmie(auto, dom etc) mozna sie razem dorobic, czyz nie??

JolaOlaLaA takich kobiet szukaja Ci , którzy maja kompleksy ..Facet z jajami nie musi sie dowartosciowywac przy pieknej laseczce .. Ale natury nie oszukamy, generalnie męzczyzni sa wzrokowcami dlatego lecą do tego co ładne- tak to juz jest .

ta jasne jakoś sporo jest takich co zaraz seria pytań masz mieszkanie? auto? info szybkie czy czas tracić czy spławić

Kapselo.. a komu sie marzy zycie w nedzy?? ;) Jednak moim zdaniem nie za wszelka cene. I napewno to nie stanowi dla mnie problemu. Sama wole wszystko osiagnac.. ale to chyba od charakteru i wyniesionych wartosci z domu wychodzi..!! To ostatnie przede wszystkim.

Ale jednak zamek pomaga. Bestia bez zamku, to tylko zwykły potwór grasujacy po lesie. W bajce zostałby zabity przez pięknego i bogatego księcia. W prawdziwym życiu jest po prostu ignorowany, nie brany pod uwagę jako partner.

dziurawa skarpetka korjonos ma wyjatkowo paskudne poczucie" humoru", choc musze przyznac , ze coraz bardziej mi sie ono podoba:P

Do Korjosa- jak dbasz tak masz!! Jesli obracasz sie w gronie takich co z zamkiem szukaja to sorry ale samo mowi za sie. Poszukaj glebiej... i w innym miejscu ;)

Tak, tak, niby żadna dziewczyna nie szuka księcia z zamkiem, ale jakby się taki trafił, to nie pogardziłaby. Chociaż oczywiście wtedy poleciałaby na jego wspaniały charakter, a przynajmniej tak by to sobie tłumaczyła.

do joolololo autorki Do Korjosa- jak dbasz tak masz!! Jesli obracasz sie w gronie takich co z zamkiem szukaja to sorry ale samo mowi za sie. Poszukaj glebiej... i w innym miejscu dokładnie tak, sa ludzie i ludzie ;P sa laski , które pojda do łózka nawet z wieprzem byle tylko miał kase /pozycje/ wyglad/tu wstaw odpowiednie.../ sa tez takie dla których licza sie troche inne sprawy

Tak tak, kazdy jest inny, wiekszosc jest tylko taka sama ;P Bzdury pleciesz. Nie wierze w to ze kazda***. Znam wiele przykladow ktore potwierdzaja ze Twoje reguly sa bzdura.

sa laski , które pojda do łózka nawet z wieprzem byle tylko miał kase /pozycje/ wyglad/tu wstaw odpowiednie.../ sa tez takie dla których licza sie troche inne sprawy I tu powstaje pytanie - czy są takie, które pójdą do łóżka z wieprzem bez kasy/pozycji/wygladu?

Sa laski ktore pojda do lozka z wieprzem bez tej calej reszty, a tylko dlatego ze wieprz bedzie tylko dla ciebie wieprzem, a dla niej bedzie wysnionym z rodu .. :P

korjonos oczywsicie, ze tak jesli bedzie dla tej własnie "tym jedynym", jesli tylko ja bedzie facynował i pociagał ...

Ja jestem wieprzem dla całej żeńskiej populacji i pewnie tej "męskiej inaczej" też, choć tego nie sprawdzałem i nie mam ochoty sprawdzać.

Gość frautre
mysle ze to raczej kwestia gustu, dla niektorych ksiezniczka znaczy wytapetowana i wycmokana panienka z goła dupa i świeżo doklejonym biustem. mnie bardziej zastanawia dlaczego faceci boją sie startować do ładnych kobiet? ;] az tak sie boicie odrzucenia ze wolicie nawet nie probowac?

Fra cos tam- sorki ;) Zauwaz nazwe tego tematu?? Autorka ze tak napisze- wysmiala to ze "brzydale szukaja ksiezniczek" wiec z tym koncowym pyt to zes pojechala :))

Gość frautre
dobrze wiem na jaki temat jest ta dyskucja. i nie zgadzam sie z tym ze brzydcy faceci szukaja z reguły kobiety marzen- bo w istocie szukają tych, które im sie podobają, a gusta są rozne i o nich sie ponoć nie dyskutuje ;] moje pytanie było tak na marginesie

Gość dziurawa skarpetka
z wieprzem do łózka nie pójdę za żadne zamki świata:D człowiek, to brzmi dumnie, ale jeśli człowiek nie ma cech charakteru, które przyćmiewają brzydotę, to nie pomoże nawet kąpiel w święconej wodzie. kocham brzydkiego ale za to bogatego wewnętrznie, i tego człowieka nie zamienię nigdy na żadnego innego, chyba, że...ale na razie tkwię w tej mojej "bajce" i jestem szczęśliwa. takiego spojrzenia na inną osobę, życzę wszystkim 🖐️

Za to Twoje ostatnie teraz zdanie nalezy w rameczki ustawic. Bardzo ladnie napisane, do tego wlasnie ciagle zmierzam w tym topie :)

Dziurawa skarpetka, mogę sie założyć, że ten twój "brzydki" w rzeczywistosci jest po prostu przeciętny. Taka 5 może 4 w 10 punktowej skali. Wiadomo - do 10 sporo mu brakuje, ale nazywanie go brzydkim to spore nadużycie.

Gość frautre
oh widze że same piekności na tym forum sie znalazły ;] dziurawa skarpeto, nazywając kogoś brzydkim, najpierw najlepiej samemu przejrzeć sie w lustrze