Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyzyta ....................

NIEWYZYTA

Polecane posty

Kocham sie ze sowim facetem 2-3razy DZIENNIE i ciagle mi malo jestem z sexu zadowolona jest urozmaicony niesamowicie przyjemny mam orgazmy mega odloty ale jak skonczymy i to nawet po 1-2 godzinach mnie ciagle sie chce wlasciwie mimo tak czestego sexu caly dzien chodze mokra i wiecznie mi sie chce cholera dziewczyny macie tak ?? jak sobie z taka chcica radzicie bo ja juz mam dosc tych meczarni??

Gość kasulitr
masz kutasa zamist cipki?

Gość To już vvv
To już jest choroba.. do lekarza

bylam u lekarza wszystko ok jedynie nieco wyzszy poziom testosteronu absolutnie zadna choroba

???? zadna tak nie ma ??

Gość smak chwili
ja mam dokładnie tak jak Ty jest tylko mała różnica, ja chciałabym co najmniej raz dziennie a on raz na tydzień... Więc nie masz aż tak źle

smak chwili no nie mam zle bo bardzo sie podobam swojemu facetowi strasznie go podniecam i on tez chce kilka razy dziennie niestety nie zawsze moze :( co nie zmienia faktu ze jednak sie mecze

Gość smak chwili
no nie mam zle bo bardzo sie podobam swojemu facetowi ja się swojemu też podobam, innym też więc to nie w tym problem

smak chwili tylko podobac a podniecac to roznica pozatym twoj facet moze miec problemy z hormonami jesli tak zadko mu sie chce

Gość smak chwili
właśnie myślę że tu tkwi problem (w hormonach). W pewnej chwili miałam właśnie takiego doła, że go nie podniecam itp. wiadomo, w końcu nie czułam się jak kobieta. Cóż, znalazłam sobie innego na chwile. Myślę, że gdyby chciał seksu tylko ja bym go nie podniecała, to już by to skończył.