Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosifamiredo

klub świat książki

Polecane posty

Gość dosifamiredo

czy należąc do świata książki,muszę z każdego magazynu zamawiać książkę? Jestem tam prawie rok 20 listopada teraz minie rok, nie zawsze mam ochotę zamawiać książkę,bo po prostu nie zawsze znajdę coś co mnie interesuje ostatnio nie zamówiłam nic i już do mnie zadzwonili że mija termin zamówienia,i jak nie zamówie nic to mi przyślą sami jakąś książkę miesiąca,która w ogóle mnie nie interesuje...... z każdego magazynu zamawiacie książki ? cZy jest jakiś inny klub,który nie zmusza do kupowania książek z każdego magazynu? Kupiłam już z 12 ksiązek od nich i narazie nie chce nic bo po prostu nie widze nic ciekawego........

Przeczytaj regulamin Członkostwo w Klubie Świat Książki jest bezpłatne. Obowiązkowy okres członkostwa trwa 1 rok. Po upływie tego terminu zostaje ono przedłużone na czas nieokreślony, chyba że deklaracja członkowska stanowi inaczej. Członek Klubu może wypowiedzieć swoje członkostwo z jednomiesięcznym terminem wypowiedzenia.Minąl rok składasz wypowiedzenie i za miesiac nikt nie zmusza cie do kupna czegokolwiek

w klubie ksiazki musiasz zamowic ksiazke z katalogu, inaczej przysla ci swoja, niekoniecznie taka jaka bys chciala miec. dlatego wole KKK, tam nie musisz zamawiac z kazdego katalogu a ksiazki sa czesto bardzo tanie i chyba sa ciekawsze