Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... musiałam to wyrzucić

list do niego.

Polecane posty

nie będę czekac wiecznie. powiedziałes mi jak Ci zakomunikowałam że kogos mam że żałujesz bo mialeś nadzieje że... no właśnie że co? mam sie domyslać? mówisz że jestes w patowej sytuacji. bezruch do niczego nie prowadzi. wiem że wiesz co czuję.raz mnie ignowujesz raz nie. zdecyduj sie wreszcie! nienawidzę cię za to że przez ciebie tkwie w miejscu i czekam. nawet nie wiem do końca czy jest na co czekać... dwa razy do tej samej rzeki wejść sie chyba nie da...

Gość dikcghk
kiedy sie rozstaliscie, kto kogo rzucil? pewnie odezwal sie dlatego ze kogos masz

dwa razy ze soba zrywaliśmy... najpierw on potem ja.

Gość Inna forma połówki
odezwał sie...dopiero teraz.... zal a nie miłosc

odezwał sie zanim zaczęłam sie z kimś odzywać. to był raczej kontakt czysto przyjacielski...

z kimś spotykać*

Gość mysia norakacia
a rozstania byly jak dlugie? to tez zalezy od tego... jaka roznica wieku miedzy wami?? moze jeszcze nie dorosl do zwiazku

ale i tak żałuję że dałam sie znowu w to wszystko wciagnać... rozbudził tylko we mnie nadzieję:(

Gość dziurawa skarpetka
kobieto, a po co ci taki ktoś, kto zostawia 2x, i dwa razy wraca ? czy tak masz zamiar przeżyć resztę życia ? idź naprzód, a wrzody zostaw w tyle ;)

Gość punkt zagubiony
napisz cos wiecej bysmy mogli Ci doradzic

co mam napisać? byliśmy ze soba 4 lata potem roczna przerwa bo mnie zostawił. po tym roku znowu byliśmy razem i tym razem ja go zostawiłam. teraz znowu jestem w punkcie wyjścia.

Gość punkt zagubiony
kochana a ile on ma lat?? zwiazek to nie zabawa dziewczyna ( jak wiekszosc mezczyzn tak ma)

34 lata, ale nie jestem pewna czy to nie jest jakaś gra...

Gość punkt zagubiony
mysle ze nie warto sie w to wplatywac znowu, musialas duzo przezyc...

już niestety sie wplątałam... zastanawiam sie tylko czy ugasić to w zalążku czy pozwolić aby sytuacja sama sie rozwinęła. niestety nie potrafie bezczynnie czekać. boje sie tez że mnie zrani... sama nie wiem co mam o tym wszystkim myślec.

Gość punkt zagubiony
szczerzee Ci wspolczuje, facet powienien walczyc o milosc, dbac o nia, a nie zaniedbywac, albo zostawiac , a potem po roku czasu sie odzywac ... to boli, ja wiem... mnie facet tez zostawil,byla przerwa polroczna , potem zaczelismy sie spotykac , potem on dawal mi nadzieje, bylo coraz lepiej, az do czasu jak znalazl sobie jakas panne , zakochala sie na maksa ,ale ta i tak go olala, byla jeszcze jedna , po tym wrocil do mnie , w sensie ze oficjalnie nie bylismy zadna para , on sobie tego zyczyl, zylam nadzieja ze bedzie dobrze...a tu odjakiegos czasu cisza z jego strony.... jednym slowem babiarz , mial pewnie setki kobiet, a ja tylko jego jedynego ... a moj swiat przestal istniec ... wegetuje , pracuje ucze sie nadal ..ale jet ciezko ... kocham przyrode, ten moj ma 28 ( a zachowuje sie jak dziecko, jedyne co potrafii to bajerowac kobiety)

punkt zagubiony - tylko ja jestem pewna że on mnie kiedys kochał. nie wiem co teraz czuje. nie chce sie przede mną otworzyć bo sie boji i boji sie tego samego co ja... że zostanie zraniony. tak przynajmniej wywnioskowałam z rozmowy z nim. fakt jest taki że on nic nie robi. wie że gdyby chciał odwołałabym plany żeby sie z nim spotkać ale on chyba nie chce. sytuacja jest paradoksalna.

Gość punkt zagubiony
a czy w tym czasie co nie byliscie razem - mial kogos??? jakas dziewczyne?? ...czy byl sam ? ...

i ja kogos miałam i on kogos miał.

mój problem polega na tym że nie wiem czy czekać i nic nie robić i sprawdzic jak rozwinie sie sytuacja czy zaczać działać. nie chce go naciskac a obawiam sie ze jak zaczne cokolwiek robic to do tego dojdzie. nie wiem też co siedzi w jego glowie. nie chce cierpieć:(

nie chce żałować że niczego nie zrobiłam gdy mogłam cos zrobić.