Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ghfxbcsr

rzucilam faceta i placze :(

Polecane posty

Go艣膰 ghfxbcsr
sek w tym, ze na razie nie mam innego wyboru ...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lustrzane odbicie
my kobiety mamy ci臋偶kie 偶ycie ... to wszystko jest takie ...... dziwne. ja osobi艣cie ju偶 sobie nie radz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
po prostu wkurza mnie to, ze jesli dokladnie mu czegos nie pwoiem to on nigdy sam an nic nie wpadnie, np na to, ze tzreba miec pocieszyc, albo ze nawet jak mowie, ze chce ochlonac to on zostawia mnie na tak dlugi czas, ze to chyba normalne ze zaczynam myslecc, ze mnie nie kocha...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
mo偶e ta roz艂膮ka co艣 mu u艣wiadomi ?? zacznij go olewa膰, nie pokazuj 艂ez. b膮d藕 pi臋kna w jego towarzystwie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
tia... wtedy on stwierdzi, ze ja go juz nie kocham, ze ejstem taka nieczula. swoje w zyciu juz wyplakalam, wydaje mi sie ze jego nic nie rusza... on po prostu jest taki zakuty leb :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
ja po prostu oczekuje, ze powie mi to co mysli, a nie tylko kocham cie i przepraszam... :o pewnie i tak sie pogodzimy, chociaz nigdy wczesniej az tak ostro miedzy nami nie bylo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
je艣li tak zrobi, to go olej. jak mo偶na by膰 z kim艣, kto w og贸le si臋 nie stara..... nie rozumiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
moze przesadzilam, ze sie w ogole nie stara ale dla niego ciagle siedzenie przed tv czy ogladanie filmow na kompie to codziennosc i mu to nie przeszkadza. ost to ja go wyciagam poza dom, wkurza mnie jak zawsze ma jakas wymowke, zeby nie isc na impreze, choc on doskonale wie ze ja lubie sie bawic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
je偶eli b臋dzie chcia艂 wr贸ci膰, to powiedz mu, 偶e musi si臋 zmieni膰 i pokazywa膰 Ci uczucia, bo to jest jeden z filar贸w udanego zwi膮zku, 偶e po prostu taka ju偶 jeste艣, chcesz wiedzie膰, ze Ci臋 kocha, a to 偶e powie to par臋 razy, to nie jest wszystko... musi to te偶 pokaza膰 .......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
i zeby nie bylo ost w jakimkolwiek klubie czy pubie, zeby potanczyc bylismy...nawet nie pamietam kiedy, chyba w styczniu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
dziwny facet naprawd臋... taki domator....... nie lubi臋 takich ludzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
tyle razy mi obiecywal, ze mnie gdzies zabierze czy bedziemy cos robic razem i co... gdyby nie ja to NIGDZIE bysmy nie chodzili, nie wyjezdzali, no nic po prostu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
taki poldomator bym powiedziala. on po prostu nie lubi chodzic do pubow czy klubow, nawet jak na koncert bym chciala isc to pewnie by marudzil...przez te pare lat to ja wielokrotnie bylam wiecej razy potanczyc sama niz z nim, ale zile mozna, czasami mam ochote isc ze swoim facetem, tym bardziej jak akurat nie mam z kim isc..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
naprawd臋 nie wiem co Ci doradzi膰, bo sama nie wiem jak poradzi膰 sobie sama ze sob膮, a Ty jeste艣 w nieco ci臋偶szej sytuacji......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
nie wiem, moze to ja przesadzam, za duzo wymagam? oczekuje od niego romantycznych, czulych gestow, czasami szalonych a on to taki typowy facet co to sam nic nie wymysli...z drugiej strony juz tyle razy mu podsuwalam jakies pomysly i z ZADNEGO nie skorzystal...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
ka偶da z nas chcia艂aby wychodzi膰 z facetem, wiem jak to jest....... ale faceci to 艣mierdz膮ce lenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
nie wymagasz zbyt wiele moim zdaniem, bo co ? bo chcesz by膰 kochana i chcesz to czu膰 ? to jest wiele?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
problem w tym, ze on nie jest leniem :o zawsze znajdzie sobie jakies zajecie (przy aucie np- typ majsterkowicza) w ogole to on ma malo zdecydowania w sobie, zawsze to ja podejmuje decyzje co i jak, on sporadycznie wyrazi tylko swoj donosny sprzeciw jak mu cos nie pasuje. nie wiem, moze on jest taki typ, niedomyslajacy sie. fakt, ze ma malo doswiadczenia z kobietami, generalnie to on typ takiego prawdziwego faceta, kobiety ( w sensie inne babeczki) go nie interesuja, wiem, ze nidgy mnie nie zdradzil (i na pewno poki jestesmy razem nie zdradzi) ale to uczucie niepewnosci mnie po prostu wprawia w furie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
dziwne ... czemu faceci s膮 tak ma艂o kumaci. nie rozumiem ..... najlepiej tak jak ju偶 pisa艂am, jak b臋dzie chcia艂 wr贸ci膰, to powiedz mu co czujesz, je艣li tego nie zaakceptuje, to daj sobie spok贸j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
raz zrobil cos co sprawilo, ze teraz nie mam pewnosci co do jego uczuc, a i tak tylko dzieki mnie znowu bylismy razem bo on sie "wstydzil?" czy cos powiedziec mi samemu wprost jak to bylo. no to ja sie pytam, czy tak zachowuje sie czlowiek(facet) ktory kocha..?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
raczej nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
no dobija mnie to wszystko. gdyby nie to, to bylby facetem "idealnym"...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
nie mo偶na mie膰 wszystkiego..... niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
bo on okazuje uczucia np przytulajac mnie, czy calujac, mowi, ze mnei kocha, nigdy nie krzyczy, zawsze robi to o co go poprosze, opiekuje sie mna jak jestem chora.... ogolnie to chyba tylko ost zrobil sie jakis taki "odludniony" ode mnie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
mo偶e ma jaki艣 problem ? czy po rozstaniu rozmawiali艣cie ze sob膮 ? jak sie zachowuje ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
moze bylam troche niesprawiedliwa (ale tylko troche), nie wiem, zobaczymy jak sie potoczy nasza rozmow ajak sie w koncu zobaczymy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
nie ma zadnego problemu o ktorym bym nie wiedziala, to na pewno. no chyba ze jegho problemem jest to czy warto nadal ze mna byc, czy jest ze mna z rozsadku czy z milsoci...nie wiem, tylko takie rzeczy mi przychodza do glowy... na razie minal tylko jeden dzien, bedziemy jutro rozmawiac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
to zapytaj go co czuje? czy jest szcz臋艣liwy przy Tobie? czy nadal chce z Tob膮 by膰. je艣li powie, ze tak, to popro艣 go, 偶eby pokazywa艂 Ci to cz臋艣ciej. powiedz, 偶e nie chcesz jaki艣 prezent贸w, wystarczy, 偶e dostaniesz czasem kwiatka, czy jakie艣 czekoladki lub 偶eby Ci臋 gdzie艣 zabiera艂, 偶eby艣cie sp臋dzali czas bardziej 'rekreacyjnie'

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
nigdy nie chcialam prezentow kosztownych czy cos, jego wyraz milosci to np kupilem ci ulubiony jogurt (bo poprzedni on mi zjadl..) od parunastu miesiecy! zabiera mnie na lyzwy, chociaz lodowisko mamy niedaleko :o i jak mi kiedys nie pasowalo to stwierdziol, ze jak on ma mnie zabrac :o czy nie mogl by po spotru ustalic ze dzisiaj mamy wolne to ubieraj sie i idziemy i koniec? a nie, ze dzisiaj nie, to potem juz nawet o tym nie wspomni...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
dzieki za rozmowe wszystkim 馃尰 zmykam spac...

Udost臋pnij ten post