Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co was to obchodzi

przeczytajcie jacy są faceci

Polecane posty

zdradził mnie i zostawił dla niej mnie i dzieci... otrząsnęłam się i zyję dalej(pomijam fakt,że jest mi ciężko) w sumie nie mamy kontaktu.na dzieci nie chce płacić(ale nie o tym chce tu pisać) ale od czasu do czasu mnie nęka... niedawno przesadził więc wybrałam się do nich a on---------- ----powiedział mi prosto w oczy przy niej,że kiedyś wrocił do domu a ja byłam w łóżku z innym facetem:O:O:O:O-------- patrzył mi w oczy i powtarzał to kilka razy. boże jaki chuj z niego:O:O: (i to rzekomo był powód tego,ze odszedł z domu) i co wy na to?? ludzie są straszni:O:O

Gość w skrocie
to jeszcze lajt ale zrob sobie przysluge i nie oceniaj wszystkich wedlug niego :o zwlaszcza, jesli masz synka 🖐️

mało tego,bo mam dwóch synów:):):)

jak juz zaczęłam pisać to dowiedziałam się tez,że młodszy syn jest chyba jego brata...a ja go zdradzałam na lewo i prawo i mowili mu o tym -moja koleżanka(najlepsza!) nasz wspólny znajomy jego siostra cioteczna matko jeszcze obcych w to wtrącił:O szok:O

nigdy w życiu go nie zdradziłam. byłam zakochana... ja tak bardzo go kochałam..był dla mnie kimś wyjątkowym...był moim przyjacielem. póżniej z dnia na dzień zaczął wszystko niszczyć..on sam to zniszczył...

Gość przecież takiego sobie
wybrałaś. Pewnie zawsze taki był albo nawet dla ciebie rzucił poprzednią dziewczynę. Ostatecznie związaliście się bo przeleciał ciebie na szybko, a ty się dałaś, i ciebie przez pomyłkę zapłodnił. Przecież ludzie się z dnia na dzień tak nie zmieniają 🖐️

Gość w skrocie
nie wiesz co mowisz i obys sie nie dowiedzial/a 🖐️

i tu się zdziwisz.poznałam jedną osobę i z ta osobą żyłam a z domu wyprowadził się potwór. był ideałem ... czasami sama w to nie wierzę. ps.dzieci były zaplanowane a nie jakieś wpadki!!!

Gość zauroczyć się każdy może
ale żeby z niczego zaczął złośliwie plotkować? Może to taka ślepota z miłości

Gość w skrocie
to nie sa zlosliwe plotki... w jakims gimnazjum :o tylko przedstawienie sytuacji nowej kobiecie w takich barwach, by swoja wine zrzucic na kogos innego

dokładnie. poznał ją..w domu zaczął szaleć..wyprowadził się...kłamał mowiąc,ze nikogo nie ma.... później twierdził,ze ją już zna tyle lat,ze ho ho... dowiedziałam się od niej kiedy i gdzie się poznali więc jest tak jak myślałam. tylko najgorsze,ze ze mnie zrobił taką kurwe:O

Gość w skrocie
nie przejmuj sie, nie wiem czy to cie pocieszy czy dobije :D ale to jest typowe i tak banalne, ze nei warto sie tym przejmowac przebolejesz zdrade i zawod to inaczej na to spojrzysz kiedys, zobaczysz ;)

Gość w skrocie
a na dodatek sobie pomysl, ze ty przynajmniej teraz masz szanse na kogos normalnego, a tamta trafila na takiego skurwiela :D

wiesz ,już troche czasu minęło. wyleczyłam się z tego. tylko,ze to tak cholernie boli,ze ktoś wybiela się twoim kosztem

oni są chyba siebie warci.... podczas tego spotkania oboje mnie zszokowali wiec mnie akurat w zyciu już nic nie zdziwi

Gość czasem tak jest
moim zdaniem on ma jaką chorobę psychiczną czasem jak guz na mózgu sie pojawia to ludzie też tak mogą się zachowywać lepiej trzymaj się od niego z daleka a po alimenty idź do sądu

Gość w skrocie
bo to jest choroba, tyle ze psychiczna, koles ma ewidentnie psychopatyczna osobowosc tacy ludzie potrafia idealnie udawac, wiedza co jest dobre, a co zle, ale nie wiedza dlaczego... i wlasnie gdy im przestaje cos pasowac, potrafia odpierdalac wlasnie takie akcje, bo ich to nic nie kosztuje, jak kosztowaloby normalnego, czujacego czlowieka to przerazajace, ale takich ludzi jest naprawde sporo w spoleczenstwie sa siebie warci, bo kto buduje swoje szczescie na nieszczesciu innych?

ja tez stawiam na chorobę. dowiadywałam się nawet u prawnika czy mozna wystąpić do sądu o skierowania na badania,ale na razie czarni to widzę... wiecie-za mało namacalnych dowodów. życie jest okrutne

Gość w skrocie
co jest w tym wszystkim smutne, to to, ze ta pokrzywdzona strona zostala odarta z tego uczucia, ktore sie okazalo nic nie warte i to podejrzewam autorke najbardziej boli, a nie to, ze koles sie wybiela jej kosztem w czyichs oczach ale lepiej mysl o tym, ze ty przynajmniej potrafisz kochac i masz szanse na milosc, bo on jej nie ma

rozstaliśmy sie ponad rok temu,na chwile obecna boli mnie najbardziej fakt,że są dzieci a ich ojciec jest taki a nie inny. już nie boli mnie to,że tak mi zrobił bo zrozumiałam,ze jest chorym człowiekiem. boli tylko,ze nadal miesza i nie wiadomo do czego jeszcze będzie zdolny(po prostu się boję)

Gość w skrocie
a o alimenty sie starasz?

tak.o alimenty i pozbawienie praw. ten człowiek jest niepoczytalny.juz się o tym niestety przekonałam:( to wszystko o nim:( CHARYZMATYCZNI PSYCHOPACI są czarującymi, pociągającymi kłamcami. Zazwyczaj są obdarzeni takim czy innym talentem i wykorzystują go do osiągania korzyści manipulując innymi ludźmi. Przeważnie szybko mówią i posiadają prawie demoniczną zdolność przekonywania innych, by wyzbyli się wszystkiego, co posiadają, nawet własnego życia. Na przykład przywódcy sekt religijnych i kultów mogą być psychopatami, jeśli doprowadzają swoich wyznawców do śmierci. Ten podtyp często zaczyna sam wierzyć w swoje fikcje. Nie sposób się tym ludziom oprzeć. Socjopaci istnieli zawsze, a socjopatia występowała pod różnymi postaciami, w różnym natężeniu i pod różnymi nazwami. Badano ich z wykorzystaniem rozmaitych technik i przez lata za ich przypadłości przypisywano odpowiedzialność różnym czynnikom. Jedno się tylko nie zmieniało: wszyscy socjopaci mają trzy wspólne cechy. Wszyscy są bardzo egocentrycznymi jednostkami, pozbawionymi empatii i nie są zdolni do wyrzutów sumienia ani poczucia winy. Choć psychopata ma swoje sympatie i antypatie oraz pociąg do przyjemności czerpanej z towarzystwa innych ludzi, analizy pokazują, że jest on całkowicie egocentryczny i ocenia innych wyłącznie pod kątem tego, na ile wzmacniają jego zadowolenie czy status. Chociaż nie daje on prawdziwej miłości, jest jak najbardziej w stanie inspirować u innych miłość często posuniętą do fanatyzmu. Generalnie ma czarującą powierzchowność i często wywołuje frapujące wrażenie, jakoby posiadał najzacniejsze ludzkie zalety. Łatwo zdobywa przyjaciół, jest manipulatorem wykorzystującym swoje werbalne zdolności do wychodzenia z opałów. Wielu psychopatów uwielbia być podziwianymi i rozkoszować się pochlebstwami innych. Z brakiem miłości idzie w parze brak empatii. Psychopata nie jest w stanie odczuwać przykrości z powodu czyjegoś nieszczęśliwego położenia ani postawić się na miejscu kogoś innego, niezależnie od tego, czy ten ktoś został skrzywdzony przez niego. Jak psychopaci postrzegają świat Nie tylko mają obsesję na punkcie posiadania i władzy, ale czerpią szczególną przyjemność z przywłaszczania sobie i zabierania innym (na przykład symboliczny brat lub siostra); to co mogą posiąść dzięki plagiatowi, przez matactwo czy wymuszenie, jest owocem o wiele słodszym niż to, co mogą mieć dzięki uczciwej pracy. A osuszywszy do cna jedno źródło, zwracają się ku następnemu, by wyeksploatować je, ogołocić, a następnie odrzucić; zadowolenie, jakie czerpią z nieszczęścia innych, jest niewyczerpywalne. Ludzie są wykorzystywani jako środki prowadzące do celu mają się podporządkować i poniżyć, tak aby typ antyspołeczny mógł się czuć usatysfakcjonowany... Psychopata jest manipulatorem, który dokładnie wie, co nas rusza, i wie, jak nami manipulować i jak wpływać na nasze uczucia. Mają talent do wypatrywania „życzliwych, troskliwych kobiet. Psychopata często wykorzystuje mimetyzm do przekonania innych, że jest normalną, ludzką istotą. Robi to, by stworzyć pozory empatii ze swoją ofiarą. Psychopata przez snucie smutnych opowieści lub zapewniając o głębokich, poruszających doświadczeniach, będzie próbował sprawić, żebyś uwierzył, iż ma on normalne emocje; prawda jest taka, że większość psychopatów żyje jak w inkubatorze poruszeni przez niewielu i pozbawieni prawdziwego współczucia dla innych; będą jednak kłamali, żeby przekonać cię, iż mają prawdziwe uczucia. Element litości jest jedynym z powodów, dla którego ofiary często ulegają tym „biednym ludziom. Kłamanie jest dla psychopaty jak oddychanie. Przyłapani na kłamstwie tworzą nowe kłamstwa, nie dbając, czy zostaną na tym nakryci. „Kłamanie, oszukiwanie i manipulacja to wrodzone zdolności psychopatów Przyłapani na kłamstwie i postawieni w obliczy prawdy, rzadko są zmieszani czy zakłopotani po prostu zmieniają swoją historyjkę albo przystępują do przekręcania faktów, tak aby okazały się zgodne z kłamstwem. W efekcie mamy serię sprzecznych stwierdzeń i kompletnie ogłupiałego słuchacza

Gość w skrocie
to dobrze, nie popuszczaj, bo on bedzie wlasnie odpierdalal akcje tak dlugo, jak dlugo nad soba bata nie bedzie czuc i jak dlugo dasz sie zastraszac wiem co to czytac taki tekst i zdawac sobie sprawe, jak to wszystko idealnie pasuje :o wspolczucia

przeczytajcie jacy są faceci - autorko tacy nie są wszyscy faceci, tacy są faceci których WY wybieracie, ci pozostali których odrzucacie są porządni i pozostaje im los prawiczków, ale nie ma to jak zwierzęca chemia, cio?

Gość w skrocie
nie pierdol darken, bo wiekszosc tutaj placzacych nie jest samych bez powodu, wszedzie widza wine, tylko nie w sobie 🖐️

Gość w skrocie
oczywiscie 🖐️

Gość w skrocie
jestes albo dzieckiem albo kretynem, szkoda rozwijac ten watek, wiec tyle w temacie