Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co was to obchodzi

przeczytajcie jacy są faceci

Polecane posty

Gość w skrocie
albo facetem, ktory wie co mowi :D ostatecznie 🖐️

zgadza się-temat jest zły,ale chcąc go założyć cały czas wszystko mi się kasowało.

jestem przerażona,momentami smutna...czasami wściekła,ze padło akurat na mnie i co za tym idzie na moje dzieci. wiem,że jest chory i marze zeby rozpłynął się na zawsze,żeby nigdy więcej nie męczył,nie dręczył,nie wykańczał....

Gość ZNAM TEZ TAKIEGO JEDNEGO
TO PRAWDA O TYCH CECHACH PSYCHOPATY KOCHAL, PIESCIL, DBAL , NOSIL NASZE DZIECKO NA REKACH A JAK MU PRZESTALO SIE PODOBAC TO STWIERDZIL ZE NIE CHCIAL DZIECKA, ZE GO WROBILAM ALBO I W OGOLE NIE JEST JEGO, ZE POLECIALAM NA KASE, ZE GO KUSILAM- ZE GO OKRADALAM, ZE JESTEM OBRZYDLIWA, ZE MAM PASKUDNE CYCKI ITD.......A ZDOBYWAL MNIE BARDZO DLUGO......... POTEM TRZY LATA ZWIAZKU.....I TAKI BYL CZULY I WYROZUMIALY....... TE GADKI O MNIE OCZYWISCIE NIE BYLY MI OZNAJMIONE PROSTO W OCZY TYLKO DOWIEDZIALAM SIE OD KOGOS- KOBIETY- MAM NADZIEJE, ZE TRAFI NA SILNIEJSZA ODE MNIE I TAMTA BEDZIE WALCZYC JAK JA ZA KILKA LAT ZACZNIE OCZERNIAC- JA NIE KOMENTUJE JEGO POSTAWY I TYCH BZDUR BO NIE CHCE SIE ZNIZAC DO JEGO POZIOMU- POZA TYM NIE WIADOMO DO CZEGO TAKI PSYCHOL JEST ZDILNY- MI GROZIL SMIERCIA I DZIECKU TEZ- NA SZCZESCIE MAM SWIADKA I ZAGROZILAM ZE POJDE NA POLICJE- I DAL SPOKOJ- TWORZY GNIAZDKO NOWE I PROWADZA SIE Z KOBIETA......ZAKOCHANI..... ZAL

Gość dfdfdf
darken zgadza sie wybieraja tzw. zlych facetow i tak maja ale one nie wybieraja logicznie tylko emocjami a im bardziej pokrecony tym wiecej emocji w nich tworzy i tym szybciej go chca nic nie poradzisz i tak wygladaja zwiazki darken na pocieszenie: zostalo udowodnione ze jesli kobieta bedzie w 2 takich zwiazkach ze zlymi facetami to moze bybrac porzadnego, a jesli jeszcze pozostanie przynajmiej 1 dziecko po tych zwiazkach to prawie na pewno wybierze porzadnego - czesc kobiet juz po 1 zwiazku ze zlym wybiera porzadnego - wiec masz szanse nie narzekaj

Gość dfdfdf
darken - jedyna sprawa ktora graniczy z cudem bedac porzadnym - ze mozesz miec bardzo mloda i normalna laske

Gość no to nie chcodz
do niego odetniej sie nie bierz alimentow moze udaloby ci sie pozbawic do praw rodzicielskich, moze z checia ich sie pozbedzie zeby i ciebie odsunac

Gość a co to was obchodzi
a dlaczego mam nie chcieć alimentów??bo nie bardzo rozumiem...

Gość a co to was obchodzi
a dlaczego mam nie chcieć alimentów???bo nie bardzo rozumiem....