Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piiwoniiia

Jak zerwać z narzeczonym??Błagam pomóżcie!

Polecane posty

Gość Piiwoniiia

Jesteśmy ze sobą 5 lat,a od roku jesteśmy zaręczeni. Uświadomiłam sobie że go nie kocham. On nie przyjmuje tego do wiadomości. Jak z nim zerwać szybko i skuteczne?? Błagam pomóżcie

Gość apsik apsik
moim zdaniem szczerość ponad wszystko. powiedź wprost że go nie kochasz i nie chcesz żeby się łudził. a potem odetnij się, zerwij wszelkie kontakty

Gość dyzkusja ogulna
może to tylko chwilowe zwątpienie? wyobraź sobie jak będzie wyglądało twoje życie po nim.

Gość on nie przyjmuje
a ty zachowujesz się jak jego niewolnica. Oddaj pierścionek i niech spada. finito klasyczne zerwanie zaręczyn przez kobietę :P

Gość Piiwoniiia
Jest tylko jeden problem. Zawsze gdy próbowałam zrywać to groził że sobie coś zrobi,a ja nie chcę go mieć na sumieniu.

Gość zenek77
Zostaw mnie na raty nie patrz na mnie dziś Nie poj moich zmysłów nie dotykaj ich nie mów do mnie nic wyjdź no idź już idź ja podleję kwiaty aż odejdą w pył

Gość zenek77
A dlaczego masz mieć go na sumieniu ? To on sobie coś zrobi, nie Ty.

Gość Piiwoniiia
Zenek może Ty masz jakiś pomysł, jak powiedzieć facetowi że już się nie chce z nim być,tak żeby w końcu to zrozumiał??

Gość Piiwoniiia
Już wiele razy chciałam zrywać i zawsze mnie straszył że sobie życie odbierze. Boję się tego,nie wiem jak to z Wami jest czy naprawdę jesteście do tego zdolni czy tylko tak szantażujecie ...?

Gość zenek77
Zrywasz z nim czy nie ?

Gość zenek77
Nie wiem ,ja nie pcham się gdzie mnie nie potrzebują.

Gość zenek77
Moja koleżanka miała podobnie ja Ty, ale zaryzykowała i jakoś nkt sobie niczego nei zrobił. Może powinnaś poradzić się jakiegoś psychologa co w tej sytuacji mu powiedzieć bo lepiej dmuchać na zimne.

Gość Piiwoniiia
no chce z nim zerwać. Do niego nie dochodzą takie słowa jak nie kocham Cię! Bo mówi że pewnie mam zły dzień albo zespół przedmiesiączkowy

Gość juleczka145
Znam dziewczynę, która była w podobnej sytuacji. Facet nie chciał, żeby od niego odeszła więc była z nim ale tak mu życie umiliła, że dał za wygraną. Jedyne do czego się ograniaczała, to do bycia z nim ale nie sypiała z nim , nigdzie nie chciała z nim chodzić, nic dla niego niego nie robiła i przez takie jej zachowanie odechciało mu się takiego związku. Rozstali się i dziś uważa ona, że to był najlepszy sposób na zakończenie tej znajomości.

Gość zenek77
Wielu romanticznych idiotów chodzi po świecie :/

Gość Rum-cajs
dziwny masz problem, powiedz wprost gostkowi, że jesteś w błogosławionym stanie ale to nie on jest ojcem dziecka a na imprezie udostępniłaś swój przedział trzem i masz problem , ponieważ nie wiesz , którego strzał okazał się celny :)

Gość zenek77
Tak tylko , że to umilanie może potrwać...

Gość juleczka145
Jeśli to umilanie jest "konkretne", to wcale nie musi trwać. Zadnych obiadków, żadnego wracania na czas, żadnego wspólnego spania itp Powinno pomóc ;)

Gość Piiwoniiia
Dzięki,przynajmniej mam jakieś wyobrażenie. Na szczęście nie mieszkamy ze sobą. A jak mu powiem że go zdradziłam to już pewnie sam nie będzie chciał ze mną być. Ma na punkcie wierności fioła tylko boję się żeby mi nic nie zrobił, w ataku gniewu.

Gość sgsgsgsgsg
Te kiedys mialam taki problem, chcialam z gosciem koniecznie zerwac .Bylismy razem 3 lata i tez zareczeni. On stwierdzil,ze jak go zdradze to mnie zostawi. I co i jak mu o tym powiedzialam, to stwierdzil,ze mi wybacza bo tak mnie kocha. Normalnie rece opadaja. Mialam jednak to szczescie, ze studiowalam w innym miescie i poprostu z dnia na dzien wyprowadzialam sie, mowiac ze to koniec . Mimo to jeszcze dobre pol roku umilal mi zycie, sledzac mnie , obgadujac, nachodzac moich rodzicow, wymyslajac niestworzone rzeczy.

Gość Piiwoniiia
Wczoraj mu powiedziałam że go nie kocham a on przyjedź do mnie to pogadamy. Ręce opadają

moja kuzynka miala takiego chlopaka, ktory jej grozil ze sie zabije i rozstawali sie i schodzili co chwile. a w koncu ona zerwala z nim definitywnie, ale bala sie ze naprawde sobie cos zrobi, wiec zadzwonila do jego matki zeby sie nim zajela, bo ona wyjezdza z miasta

Gość lesny dzban
dziewczyno bądź stanowcza i nie daj mu się terroryzować powiedz mu, że to koniec i nic już tego nie zmieni oddaj pierścionek i zerwij kontakt... żadnych maili telefonów sms nic, wszystko kasuj nie czytaj nie odsłuchuj wiadomości... w końcu przyjmie do wiadomości, że go nie kochasz jak nie będzie miał z tobą żadnego kontaktu

Gość lesny dzban
on sobie nic nie zrobi przecież, tylko biedną dziewczynę terroryzuje i chce zmusić żeby została z nim ze strachu i litości

nigdy nie wiadomo, ten chlopak mojej kuzynki juz ponoc w oknie stal i chcial wyskakiwac a kilka miesiecy wczesniej samobojstwo popelnil ich kolega

Gość niezły kocur
Autorko...nie wiem czy gadanie o zdradzie nie spowoduje, że gość popsuje Ci opinię w rejonie. Ulegasz szantażyście i dostajesz do głowy. Faceci źle przyjmują krytykę i zakończenie związku, nie radzą sobie, ale to nie powód żebyś sie zadręczała. Im szybciej zwiniesz żagle tym szybciej z tego wyjdziesz. Ty go do śmierci nie popychasz a nie możesz brac odpowiedzialności za dorosłego faceta i stosowac jakieś gierki, zeby sam sie odczepił

Gość Piiwoniiia
Dziękuję za wszystkie rady, naprawdę mi pomogliście.

Gość lesny dzban
musisz być po prostu twarda w swoim postanowieniu i to jest jedyny klucz do sukcesu wiem bo przerabiałam prawie identyczną sytuację