Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piiwoniiia

Jak zerwać z narzeczonym??Błagam pomóżcie!

Polecane posty

musisz zaryzykować i powiedzieć ,ze to koniec ! jeżeli ma słabą psychikę to ..wiesz , ale mysle ,ze sie pozbiera !!!! też mnie szantazował taki koleś wyjechałam , nieodbierałam telefonów , bo po każdym odebranym trzęsłam sie jak galareta ,ze strachu, przeszłam swoje !!! ale to juz przeszłość !!!! Mam swojego kochanego chłopaka ..i jest nam oki .., !!!! ale wiem ,ze teraz jakbym chciała to zakończyc nie wiem czy nie miałabym na koncie trupa .. Faceci niektórzy strasznie się angażują bardzej niz my !!! przygotuj go do tego coraz mniej sie spotykaj ..itd.!

Gość Piiwoniiia
No ja też tak się trzęsę jak do mnie dzwoni. Trzeba wziąć sprawy w swoje ręce i się przełamać. To chyba najtrudniejsze zadanie jakie miałam.

Gość zrob tak zeby to
on zerwal ;) Nie miej dla niego czasu, chodz czesciej na imprezy sama itp... ;)

Gość agunia20
Witam! Przechodzę przez coś podobnego jestem ze swoim już zaraz jak 4 lata, poznałam go przez internet a zareczeni jesteśmy już od 3 lat. Też jest o mnie cholernie zazdrosny i to mi się trochę nie podoba. Ja mieszkam w innym mieście mieszkanie mamy już kupione do wspólnego zamieszkania. Kontroluje każdy mój ruch co robię, ze znajomymi nie mogę nigdzie wyjść ani na żadna imprezę. W domu to mi pomaga to nie jest źle ale najgorsze że ja już go nie kocham. Chciałam z nim zerwać jakieś półtora roku temu to powiedział że się powiesi i cały czas tel do mnie były, że przyjedzie to porozmawiamy. Pomóżcie jak mam to zakończyć!!!

Gość piiwoniA
CZĘŚĆ AGA!, PRZECZYTAJ TO CO INNI MI RADZILI A PRZEDE WSZYSTKIM ZRÓB TO JAK NAJPRĘDZEJ I NIE PRZEDŁUŻAJ TEGO W NIESKOŃCZONOŚĆ, JA JUŻ TO ZROBIŁAM, PRZEZ PIERWSZE 2 DNI BYŁAM W STRACHU, ALE NIC ZŁEGO SIĘ NIE STAŁO. MOŻESZ POROZMAWIAĆ Z JEGO MATKĄ POWIEDZIEĆ JAK WYGLĄDA SPRAWA. ALE PRZEDTEM DOBRZE SIĘ NAD TYM ZASTANÓW CZY NA PEWNO GO NIE KOCHASZ, CZY NIE BĘDZIE CI GO BRAKOWAŁO PO TYGODNIU, MIESIĄCU, A MOŻE WARTO DAĆ MU SZANSĘ I POROZMAWIAĆ, ALE TYLKO POD WARUNKIEM ŻE COŚ JESZCZE DO NIEGO CZUJESZ BO JEŚLI NIE , TO NIE MA TO NAJMNIEJSZEGO SENSU. ŻYCZĘ MĄDRYCH DECYZJII. POZDRAWIAM. autorka postu

Gość piiwonia
Teraz już jestem szczęśliwa, znalazłam chłopaka swojego życia:) Warto dać sobie szansę dziękuję za rady:********

Gość Tosiaaa26
Witam Was, mam podobny problem, jestem z facetem od 14 m-cy, na poczatku bylo cudownie, myslalam ze to ten jedyny, ale zaczal odwalac straszne chaly, tearz sobie uswiadomilam ze go juz nie kocham albo w ogole nie kochalam, ze to bylo tylko zauroczenie. Najgorsze jest to, ze mieszakmy razem, to jest moje mieszaknie ale on w nim zrobil remont i kupil prawie cale wyposazenie. Poza tym jest okropnie zazdrosny, nie moge isc na sliownie czy na basen bo bede ogladac facetow, nie moge isc do kolezanki bo mnie do zlego namawia, nie moge jechac do kuznyki itp, paranoja. Nie wiem jak z nim zerwac, wiem, ze musze to zrobic bo inaczej zmaruje sobie zycie, chcialabym to zakonczyc ale nie mam kompletnie siły ani pomyslu jak to zrobic. To ze powiem mu ze go zdradzilam nie wchodzi w gre, bo jak kiedys tak rozmawialismy to mi powiedzial ze jak go zdradze to mi krzywde zrobi, poza tym jest strasznie msciwy i wiem ze mi zepsuje opinie w naszym miescie. Nie wiem jak to zalatwic zeby bylo bezbolesnie. Raz juz probowałam, starsznie sie wkurzyl i zaczal wyliczac kase ile mam mu oddac i ze sie zemsci, potem stwierdzil ze go kocham i specjalnie tak gadam. BŁAGAM WAS pomozcie mi bo zwariuje.PIIwoniiia co Ty zrobilas??????????????i agunia20 a Ty co zrobilas?? bo chyba byals podobnej sytuacji????