Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mmagnum

Nudy, pogada ktoś???

Polecane posty

o CZYM KOLWIEK :) nie wuem nie macie nic o czym chcielibyście pogadać? Nawet może być na gg. Ja też:/ kurcze lubię gadać i net mnie w nocy wciąga nie chcę iść spać, marnotractwo czasu normalnie :p

o tej porze raczej wchodzi sie w typowo psychologoiczne tematy zazwyczaj. Problemy, radości .. cokolwiek

No daj spokój , wychodze na ogródek, ciul para z ust :O Nie chcę zimyyyyy :/ Jedyne co dobre to wyjazd na narty .... Nic więcej, A zima się skrada

:Lookrecia: a czym to jest spowodowane?? Przeważnie nachodzą nas takie myśli nocami... A zwłaszcza w łóżku. Pustym...

Nie no ja właśnie uwielbiam zimę, mróz, śnieg❤️ tylko na tym święcie 11 nie przewidziałyśmy z koleżanką, że bedzie trzeba tyle na dworze stać 😭

No tak :D Gdyby był śnieg to można by było chociaż się powygłupiać :D

Masz zajebiście\!!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam deszcz (za oknem) idzie przy takich dźwiękach cudownie zasnąć,. Nawet mam taki zajebisty link jakby ktoś chciał :) Gdzie mieszkasz?? ja na południu... tu nie pada:( dzisiaj bynajmniej

No u mnie też cisza, zwłaszcza, że mieszkam przy lesie :p chuja, nie ma deszczu, szkoda, może by mnie uśpił...deszcz. Powiedzcie mi... bo nie wiem czy ja tylko jestem nienormalna, czy jest to normalne: facet o Ciebie zabiega, stara się jak może i przez to traci w moich oczach...:| Podobał mi się póki nie zaczął mnie ręcz wielbić :/

akurat w moim przypadku to trochę inna sprawa. :( jestem tak nienormalna, że szkoda gadać. opisałabym to skrótowo, ale rozcięłam sobie dłoń i obecnie ciężko mi się pisze. :P tak wiele mogłoby być przede mną... a będzie pewnie tyle, co za mna, czyli... porażka.

No właśnie!!!!!!!!!!!! to jest chore! Czy zawsze już tak będzie ?? Niby nie jest mi aż tak źle z tym ...:/ Ale jednak. Chyba po prostu nie jestem stworzona do miłości. Ale bzykać mi się chce. Ja nie urok tp sraczka. Co z tego ze facetów na pęczki, jak już zaczyna myśleć ze mozemy być razem to mi się odechciewa!!!!!!! Co jest nie tak?? :( Lukrecja: co jest?????

A kto lubi się uczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?? czego się uczysz o 2 kurwa w nocy?? :p

Ja cierpię na gorszy problem. Nieśmiałość (u faceta to złooo) i jakoś niewpadam paniom w oko.

Tak właśnie, w dupie ma się za dużo i potem człowiek niezdecydowany. Ale sobie tak myślę, CHOLERA!! przeciez wystarczy, że bym go pokochała- miałabym jak w bajce, no przecież on mnie kocha... :( NIE, NIE . lepiej kurwa pokochać zimnego drania ;(

Ja myślę, że u mnie powoduje to podświadomy strach. Ja nigdy nie byłam zakochana. A teraz boję się. Po pierwsze, że sobie dużo wyidealizowałam i w rzeczywistości wszystko będzie gorsze. A po drugie nie mogę uwierzyć, że mogłabym mieć takie szczęście. I najłatwiej się poddać, nic nie ryzykować