Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mmagnum

Nudy, pogada ktoś???

Polecane posty

jezeli chodzi o szczescie... mam cholerne!!! Co by się nie działo wiele ludzi ma we mnie wiarę (tylko nie ja) bo twierdzą , że cokolwiek by sie nie działo zawsze sobie radze. I bez względu na wszystko tak jest, nie wiedzieć dlaczego. Przychodzi i odchodzi, takie jest życie. Płata nam figle i już. Jednak poamiętajcie, że to nie my jesteśmy marionetkmi w całym wszechświecie a to ziemia kręci się tak jak na to zasłużymy. Jeśli nie starasz się nic zdobyć (czy to przedmioty czy ludzie) nic nie zdobędziesz, więc już zawsze będziesz nieszczęsliwy! Najważniejsze by słuchać serca jeżeli chodzi o cele. jak masz jakieś życiowe cele... kurwa nie ma mocy byś po spoełnieniu choć jednego czuł się źle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jest tak zwany syndrom walki. Wolę nie walczyć i przegrywać, bo najbardziej boli klęska po ciężkiej walce.

:KULTURA: NO I zajebiście :D a co, niech patrzą jak na wariatkę, a w głebi zazdroszczą. Widząc Cie taką mogą sobie pomyśleć: japierdole z czego ona się tak cieszy?? ja tu kurwa marzne na tym przestanku a ona idzie i sie cieszy inny pomysli: caly dzien musialem latac na uslugi szefa, ktory na koneic dnia powiedzial ze mnie zwalnia, deszcz napierdala, moje auto duzo pali, a ta sobie przechodzi przez pasy z jokerem na twarzy, japierdole!! ładniejej z tym usmiechem na twarzy... po huj mi to auto....zczne spacerowac inny pomysli: moje zycie jest do bami nic mi nie wychodzi...facet ktorego kocham wciaz ma jakies ale do mnie do swiata i w ogole jest nudny tak jak kolejny wieczor ktory spędziłiśmy razem....a ta co kurwa idzie taka usmiechnieta?? pojebało ją:/ też tak chcę...ta pewnie ma faceta który ją kocha... :( chciałabym się do niej uśmiechnąć.... LUDZIE!!!

STRACH PRZED BÓLEM JEST GORSZY OD SAMEGO BÓLU!!!!!!!!!!!!!!!!! I TO JEST GÓWNIANA PRAWDA. wiara, wiara i pewność. Póki nie powiesz komuś, że masz krzywo sciete wlost nie zauwazy tego!!!! jesteś zajebisty(a) i nikt i nic nie jest w stanie tego zmienic :)

Właśnie nieraz się zastanawiałam co o mnie mogą myśleć :D Ale my żyjemy w dziwnym społeczeństwie, skrzywienia i grymasu nie ukrywa nikt a uśmiech to już tak. Bo czasami łapię sie co 5 minut żeby przestać się szczerzyć A im więcej porażek sie poniesie tym bardziej smakuje zwycięstwo, gdybym nie przegrywała wczesniej to wątpie żebym teraz z takich drobnostek cieszyła się jak dziecko

No więc właśnie :) Mądra... :) Tak, Polska to brak tolerancji o czym przekonujemy się na każdym kroku. Mam taką małą nadzieję, że więcej ludzi czyta o czym piszemy teraz tyle, że nie kazdy chce się włączyć do rozmowy.. I huj, taqk jak napisałam wyżej jest agresja, jet zazdrość, a jenak jest i podziw, chęć tego samego. Przykładowo: przedwczoraj byłam na zakupach w centrum handlowym, stojąc w korku (w drodze do) i wkurwiając się (nienawidzę śląska!!!!!!!!!!!!!!) popatrzyłam w lewo, a tu autobus. Piękna dziewczyna uśmiehcnęla się do mnie- odwzajemniłam ten uśmiech, który był tak szczery, że nie zapombnę go chyba do końca zycia... To naprawdę było coś...:) Jeden uśmiech....

Właśnie zwykły uśmiech wystarczy żeby ta druga osoba nabrała lepszego nastroju :) Jakie to proste a jednak trudne. Wczoraj miałam tak dobry nastrój, że nie wytrzymałam żeby nie podzielić się z nim z jakąś obca osobą, może jemu też to poprawiło humor? Kto wie :)

Stalek, to Ty zacznij tworzyć lewice tolerancyjną jak masz taką ochotę :) Przecież własnie my możemy wszystko kształtować, a nie tylko narzekać i godzić sie z zastanym porządkiem

:O o nie!!!!!!!!!!!!!! NIE CHCE TU WIDZIEĆ POLITYCZNYCH \TEMATÓW!!!!!!!!!!! jak o polityce to wynocha, wyPierdalać :D Bez urazy oczywiście :) WSZYSTKO MOI MILI, TYLKO NIE TA PARSZYWA I EGOISTYCZNA POLTYKA

lUBIĘ TO, BYŁO TO W JAKIEJŚ REKLAMIE :d a może tak...coś ... hm weselszego ?? :))))

buahahaha widziałam to :D łach jak trzeba ale muza pożadna przynajmniej, nie licząc jego głosu :p

Magnum, nie będę patrzył w lustro i śpiewał... uuu la la la kwiatki , słoneczko, czytaj mi z warg :D

Eee, ja nic nie dam, nie dość że teraz mi leci krew boga, średnio optymistyczne raczej, to nawet filmy na jutubie które mnie śmieszą są nieco drastyczne, no ale tak to jest jak się ma takie poczucie humoru :P A jakaż to impreza Stalek? Bedą jakieś nowe dziewczyny? :)

Taka męska libacja ... Chyba nie będzie. Idziemy popić, a potem do klubu. Wtedy jakieś będą (ale zapewne nie dla mnie).