Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tristan77

Jestem erotomanem

Polecane posty

Gość tristan77

Witam forumowiczów. Postanowiłem poszukać u Was pomocy , bo sam nie daję sobie rady z moim problemem. Chodzi o moją erotomanię. Mam 33 lata, z zawodu jestem dziennikarzem i tenże zawód wykonuję (gazeta i radio). Mam ogromne potrzeby seksualne, mało tego, wydaje mi się, że one wciąż rosną. Odkąd zdałem sobie sprawę z tego, że jestem erotomanem, próbuję znaleźć dziewczynę o podobnych potrzebach, ale bezskutecznie. Nawet te, które zarzekały się, że bardzo lubią seks, po pewnym czasie miały dosyć. Zacząłem więc zamieszczać w prasie ogłoszenia towarzyskie, za pośrednictwem których poszukiwałem nimfomanek. Bezskutecznie. Jedynym wyjściem dla mnie jest korzystanie z usług agencji towarzyskich, ale po pierwsze, przy moich potrzebach szybko stracę wszystkie pieniądze , jakie mam, a po drugie, co to za przyjemność uprawiać seks z kobietą, którą tego samego dnia przeleciało kilku innych facetów... Chciałbym mieć stałą partnerkę, przed którą nie będę musiał się tłumaczyć i usprawiedliwiać, że nie jestem "zboczony", że jeden mężczyzna ma mniejsze potrzeby, drugi większe, i że to nie zależy ode mnie. Na razie jednak moje poszukiwania są bezskuteczne. Zresztą już tracę nadzieję, że kogoś takiego spotkam. W związku z tym chciałbym zapytać Was, drodzy forumowicze, czy może ktoś z Was miał lub ma podobne problemy i jak daje sobie z nimi radę. Będę wdzięczny za każdą, choćby najmniejszą sugestię. Co robić, gdzie z tym pójść (może do jakiegoś lekarza ? psychologa? psychatry?), z kim porozmawiać. To dość intymny temat i wstydzę się go podjąć wśród znajomych. Boję się, że zaczną mnie uważać za zboczeńca itd. Tymczasem to mi coraz bardziej doskwiera. Z góry dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzą na moją prośbę. Pozdrawiam Tomek

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować