Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość PrzjaciółkaOdSerca

Sytuacja kwaśna strasznie- super kwas

Polecane posty

Gość PrzjaciółkaOdSerca

Witajcie, dziecko mojej koleżanki ma 5 lat, od czterech nie mieszkają z jego ojcem, zawsze były niesamowite przeboje a to gdzieś przepadł na tydzień,a to nie mieli co jeść i przychodziła do mnie na śniadanie...Dziś ułożyłasobie życie(właściwie od czterech lat ma już ułożone z innym mężczyzną) i jest szczęśliwa a ten "tatuś" na siłe zabiera dziecko nawet z nim nigdy nie przebywa tylko oddaje je swoim rodzicom, terroryzuje moja koleżanke strasznie np.wypisuje smsy od rana ,że ma byc w domu o tej i o tej godzinie bo inaczej zgłosi na policje itp. itd. Gdy już odda dziecko do ojca zadbane, pachnące i w dobrych ubraniach te wraca niemyte od dwóch dni, np.robią dziadkowie takie zamianki,że ubrała mu nową jesienna kurtkę a wróciło w cieńkiej jakiejś o rozmiar za małej i zniszczonej..oczywiście tamta jest nie do odzyskania.. tatusiek po za tym warto dodac,że nie płaci alimentów, to znaczy ma przysądzone ale i tak zawsze zwleka.. Moim zdaniem chłop musi byc chory psychicznie bo nie widze tutaj innej odpowiedzi na to.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować