Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfffff

ile kosztuje aparat na zeby???

Polecane posty

Gość asdfffff

interesuje mnie tylko na górną szczęke, jeden ząb mi bardzo wkląkł a dokłądnie dwójka i wyglada to tak jakbym miala jego brak. Mam nadzieje, ze jednak to sie da jeszcze wyrównac za pomocą aparatu. Tylko chcialabym zapytac osób w temacie ile moze taki kosztowac

Gość putreasfffffff
staly 1200

Gość putreasfffffff
moze z 3 tysiace wyjdzie z wizytami , w zaleznosci ile bedzie sie nosic . Wiec jak rok to trzeba nastepne 1200 dodac ; )) , bo wizyta okolo 100 zl, za 5 min pobytu w gabinecie ;D

Gość jocccccccccccc
ja mam za jeden łuk 1400 a mam dwa łuku, wyciski i zdjecie ok 300, wizyta co 6 tyg. 200. ok 2,5roku(pliczcie ile to) ale to to nic, potem wstawienie ok 5 zebow!!!!!!i ok powiekszanie 4 zebow tzn(licowki> calosc ok 40tyszł, ale co zrobie jak zeby masakra

Gość jocccccccccccc
całos ok 49tyc-zł

Gość jocccccccccccc
panstwowa niem a aparatow-zwariowałas

joccc matko :o to co ty prostujesz jak musisz wstawic 5 zębow i jeszcze wstawic licowki?:o nie rozumiem... myslalam ze prostuje się zeby zeby miec swoje proste i zeby bardzo ladnie wyglądaly a ty je wyprostujesz i nalozysz na nie "tipsy' bezsens.

Gość jeszcze wczesniej
rentgen, wyrywane zębów, a po tym też jakiś aparat, nie wiem, jak się nazywa. ja kiedys liczylam, to mi wyszlo, ze 6 tysiecy za wszystko (ale dwa aparaty dolny i gorny).