Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam bogatych teściów

Mój mąż pochodzi z bogatej rodziny z których właściwie ja nic nie mam!

Polecane posty

Gość ja pindole........
witamy nowego pelikana na topiku: 5gb7f :D

ja wychowuje trojke sama a ciuchy kupuje w urzywaky i od nikogo nie oczekuje takich prezentów jak ty wes sie do roboty woze dzieci do szkoły a na dodatek zabieram 8 miesiecznego synka co dzienie gotuje sprzatam piore czasem popłacze ale widocznie tak ma byc i dzień za dniemdziatkowie sa starsi schorowani i bardzo daleko niemam łazienki i jakos zyje a dzieci tez sa czyste woda w kranie i misaka jest pomysl czasem ze ktos ma gorzej chore dzieci to dopiero tragedia a nie takie jak twoje czasem trzeba tez dawac a nie tylko brac

Gość ja pindole........
gonioa witamy naiwnych pelikanów nigdy dość :D

Gość ja pindole........
czekamy na następnych oburzonych :D

Gość Zgredddd
Ale pomyśl koleżanko sama. Za kilka lat kiedy oni będą potrzebowali pomocy ty też dla nich nic nie będziesz musiała robić. Jak wiemy wszyscy- ludzie starzeją się, chorują, umierają, tracą pracę, rozwodzą się, kłócą się...... A ty ollejjesszz ich problemy i nic nie zrobisz. Zobacz ile starych babć lub dziadków samych siedzi w domach gdy mają wielkie rodziny tuż tuż w tym samym mieście.....

tak mnie wkurzyła ja nawet nie mam domu swojego a ona płacze zachłanna baba pewnie ochajtała sie dla kasy a nie z miłosci

Gość ja pindole........
Zgredddd witamy widać półmózgie pelikany tutaj jak grzyby :D

Gość ja pindole........
gonioa puk puk nie łykaj tak wszystkiego czasem użyj mózgu...

ja pindole......nabijasz sie ze mnie a mi naprawde jest cieżko szkoda moze i dobrze ale dzieki za poniesienie mi cisnienia he he

Gość on45678.8
jestes jebniętą szmatą myslisz ze ci sie to nalezy????????? sobie kurwo zapracuj to bedziesz miała bo córce moga dac wszytsko nawet złotem ją obsypać i jej dziecko a ty w porównaniu do niej to jestes dla nich nikim , zwyklym smieciem zebys sie domagała czegos od nich. szkoda mi twojego meza bo na jego miejcu zajebałbym kopa w dupe juz dawno takiej szmacie jak ty!!!!!!!!! nie wspominajac ze nie dostałabyś ani grosza co najwyzej po mordzie!!!!! i jeszcze ze im dziecko urodziłas... hahaha oni mają wyjebane na ciebie i na twoje dziecko to ty dałas dupy i masz te dziecko wychowywac a nie oni... :O !! tępa suko....:O

ja pindole......masz nie za idiotke uwierz ze myślę każdego dnia co dalej

Gość ja pindole........
gonioa nie mam cię za idiotkę nie lubię tylko jak ludzie dają się wkręcać w durne prowokacje rozumiem, że masz ciężką sytuacje, ale co ci pomoże oglądanie się na innych? zawsze jest ktoś taki kto ma lepiej i ktos kto ma gorzej szkoda energii na frustrację innymi, lepiej ją wykorzystać na poprawę własnego losu

Gość ja pindole........
on45678.8 już nic nie napiszę... :D

Gość belle de jour1
prowo. Taki temat już byl

Gość do on45678.8
No nie wiesz jak byś się zachował gdyby Twoja synowa tak się zachowywała a obok miał jeszcze rozwydrzoną córke. I autorka i jej mąż i jej szwagierka sa takimi samymi pasożytami.

Gość autorko masz lenia w dupie
Dla Teściów synowa nigdy nie będzie córką, a zieć nigdy nie będzie synem. Co do dziecka to Ty zachowałaś się źle! Co to znaczy "mają"?? bo nie rozumiem?

Gość autorko masz lenia w dupie
Bardziej ceni się to na co człowiek sam robił a nie to co dali mu inni.

Dlaczego tesciowie maja ci dawac.. i dawac.. a sama z siebie co? nic nie zrobisz.. , jestem ciekaw co tesciowie dostali od Ciebie:O

Gość kafe sucks ......
Oglosmy 12 listopada Dniem Pelikana :P

Gość jawię się jako man
ta... pelikan to chyba za słabe określenie bez-mózgi pelikan lepiej pasuje :D

Gość xxyyy
Nie dość że dali ci auto i mieszkanie pasożytnico to jeszcze masz do nich pretensje że dają twojej szwagierce prezenty a tobie nie?! Współczuję im takiej materialistki wstrętnej w rodzinie, pewnie mąż by cię w dupę kopnął jakby się dowiedział, bo tylko dla kasy jesteś z nim. Wstydz się kobieto.

Gość no ale wszystkie kobiety są z
facetami tylko dla kasy:O

Może weź się do orobty pasożycie,a nie żerujesz na bogatych teściach i chcesz hapać od nich co się da.A,to że pomagają córce,to dobrze robią wkońcu to ich córka.Wychowuje sama dziecko więc tej pomocy oczekuje,a ty jestes tylko zaiwstna synowa,nic wiecej.

Gość ciekawe autorko jakie masz
wykształcenie? bo sądze że co najwyżej średnie:( jak nie zawodowe, albo nie daj boże podstawowe lub gimnazjalne:(

Gość gfgdfs
pewnie niema żadnego wykształcenia..

Gość jejaaaaaaa
az zal czytac tak tepej baby i jej prowokacji haha

Gość Wiesz co???
WIESZ CO??? Ty to jesteś pazerna baba i liczysz tylko na drapane. Na taką mannę z nieba.Gdyby moi dali mi w prezencie MIESZKANIE, AUTO i prace to bym po pietach ich całowała i do końca życia byłabym im za to wdzięczna bo to i tak wystarczająco dużo by było i zwyczajnie głupio było by mi sięgać po jeszcze więcej i więcej. Miej trochę honoru babo. Jak się umie założyć rodzinę to trzeba ją jeszcze umieć utrzymać a nie tylko CAŁE ŻYCIE liczyć na mamusie i tatusia.... czy na teściów.

Gość rodzice jej pomagają
w sprawach domowych , tesciowie finansowych , po prostu zyc nie umierac.