Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ybyuvtvfvtvc

Czy ktos zna sie na urokach milosnych? A moze ktos zna sie na tym lub

Polecane posty

Gość ybyuvtvfvtvc

korzystal z czyichs uslug. Czuje ze to moze byc moja jedyna deska ratunku:( prosze:(

Gość Normalnie swiatowy ten owoc
Nie rozumiem. Dlaczego chcesz zeby ktos Cie kochal, zawsze, na wieki i nigdy nie przestal? Kiedys Ty mozesz sie nim znudzic, albo on okazac sie psychopata despota - i bedzie Cie nekal do konca zycia. Nie rozumiem po co Ci zwiazek w ktorym jest cos nie tak?

Gość ybyuvtvfvtvc
Jestem facetem to po pierwsze. Po drugie bylismy ze soba dlugo i kochalismy sie, planowalismy przyszlosc ale pewne sprawy pokrzyzowaly te plany. Rozstalismy sie. Bardzo ja kocham i to nie sa jakies widzi mi sie.

Gość ybyuvtvfvtvc
Nie ma idealnych zwiazkow tylko czasami potrzebna jest chocby szansa zeby cos naprawic, zbudowac od nowa.

No ale w tych zwiazkach po urokach jest tak ze one nigdy nie wychodza. To znaczy osoba ta kocha, ale taka chora miloscia i nie uklada Wam sie, marzysz tylko zeby sie od niej uwolnic, a nie da sie do smierci :P

Gość ybyuvtvfvtvc
A skad takie doswiadczenia?

Gość nie ma żadnych uroków
miłosnych :O 🖐️ jak by były to już by dawno je opatentowała jakaś korporacja i sprzedawała w aptekach :classic_cool:

nigdy nie zrobilabym komus takiego swinstwa-to nie jest milosc, to egoizm. czy moglbys spojrzec prosto w oczy kobiecie na ktora wczesniej rzuciles urok??? ja nie moglabym, czulabym sie okropnie wiedzac ze ze go oklamuje ze zwiazek nie jest czysty, transparentny. co to za zwiazek oparty na klamstwie? poza tym milosc wymuszona pod wluwem jakiejs magii a nie dobrej woli czlowieka nie zrobilaby na mnie zadnego wrazenia -jestes strawznym egoista bo w tej sytuacji myslisz tylko o zaspokojeniu swoich pragnien, nie liczysz sie z uczuciami jej zupelnie, to najwieksza krzywda jaka mozna komus wyrzadzic... wcale jej nie kochasz-nie badz obludny

Gość ja się znam na urokach
kup jej kwiaty rób niespodzianki nie narzucaj się jak ona nie ma czasu ładnie pomiziaj bądź spontaniczny nie okłamuj jej czymś zaimponuj musisz też mieć trochę własnego życia i czasem robic przerwy żebyście zatęsknili

Gość ybyuvtvfvtvc
eee tam byly juz ciekawe tematy na ten temat na kafeterii na ten temat i pewnym osobom udawalo sie.

Gość ybyuvtvfvtvc
dzieki za rady ale sa one nieadekwatne do obecnej sytuacji. Nie jestesmy razem.

Gość ybyuvtvfvtvc
To nie jest zadne wymuszanie milosci jesli chce sie tylko pomoc w tym zeby byc znowu razem a milosc byla i byc moze jest nadal z obu stron.

a z doswiadczenia :D

Gość ybyuvtvfvtvc
To powiedz mi chociaz skoro masz takie doswiadczenie. Czy jesli taka osoba jest tymczasowo z kims innym to taka magia w ogole dziala?

Gość 45u
Uroki miłosne? To ty nadal żyjesz w średniowieczu? :D

Moi znajomi interesuja sie magia. Dziala nawet w przypadku obcej osoby, ale powiedzialabym ze to nie milosc, a raczej jakis przymus, niezdrowy, obsesja.

Gość Jannna
Kolejny topic dla ciemnoty!

Gość Aeliah
Jest jedna wrozba polaczona z rysowaniem. raczej czar a nie wrozba. Musze powiedziec, ze dziala , bo sama ją wyprobowalam. Dzieki niej zdobylam faceta, u ktorego nie mialam zadnych szans, ktory nawet mnie nie zauwazał i nie lubił! Powinna byc gdzies w internecie, ja dosc szybko ją znalazlam. Nie potrzeba do niej speclajnych skladnikow;p Wystarczy rózowa wstązeczka i dwie kartki papieru, noi oczywiscie kredki:)

Gość etete
znam recepte ale ci nie powiem bo ona jest krzywdzaca dla kobiet, wystarczy ze zli faceci je krzywdza i one rodza pomylkowo dzieciaki i komplikuja sobie psychike i zycie... nie pomoge ci bo pozniej nic juz nie zostanie dla nas porzadnych wszystkie normalne zostana zjebane przez zlych facetow

Gość I256
I jak tutaj nie twierdzić, że kobiety to idiotki. :D

Gość dajcie jakies namiary
j.w