Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiollletta

Moja koleżanka jest jakaś popaprana hahahaha

Polecane posty

Gość Fiollletta

Ma popalone włosy od prostownicy. Widać gołym okiem bardzo zniszczone końcówki, są az takie 'białe'. Ostatnio kupiła jakiś szampon w drogerii, nie kosztował nawet 10 zł i ona mówi, że po użyciu jego włosy jej się zregenerowały hahaha :D nie wiem ile razy go użyła, może kilka a gada takie głupoty. Jak szampon moze zregenerować włosy? I to uzyty kilka razy hahaha. Nie mowie gdyby byl to jakiś profesjonalny kosmetyk a to zwykły szajs który reklamują w telewizji hahaha zal mi jej na prawde, ze wmawia sobie takie głupoty :D:D

Gość hannnnnnaaaaa
dobra, wez sie ogarnij. co cie to obchodzi. i te twoje głupie haha:O zenada

Gość bibee
Ale masz kurwa problem :D

Gość Fiollletta
Obchodzi :D na prawdę sie ośmieszyła hahaha :D przesadza jak zawsze haha :D

Gość lklllll
faktycznie radosc..

Gość Fiollletta
co o niej myslicie?:D:D

Gość kamillllla
ja miałam kiedyś koleżanke która kupiła sobie krem za 25 zł i zeby go oszczędzić to powiedziała ze bedzie go tylko co drugi dzień używać, to jest smieszne, nie wiem po co wtedy go wogóle uzywać

Gość lolololol
hahaha jaka ciota

Gość Fiollletta
ja tam nie widzę u niej zadnej poprawy włosów, ma cienkie, zniszone włosy a myśli że są piękne :D:D:D i powiedz jej że tak nie jest... hahaha

Gość Fiollletta
Nie mam psa :D:D:D:D że też takie dziwadła jak ona istnieją na tym świecie :D:D:D

Gość lolololol
CZEMU jej nie mozesz powiedziec jak jest? wyzwij ja, to tylko kolezanka ;]

Gość kamillllla
moja inna koleżanka ma "3 włosy" dosłownie a uważa ze ma bujne i gęste i nic z nimi nie robi, po umyciu tylko suszy suszarką i to wszystko i wygląda jak bieda z nędzą

Gość Fiollletta
Powiem jej, że ma popalone włosy, ciekawe jka zareaguje :P:D

Gość fajnaonadddd
przestan miej to w dupie ja kiedys mialam tez taka kolezanke co miala wlosy zjarane od prostowania ale nieeeeeee i tak prostowała, pojebana nawet do szkoly prostownice przynosila i prostowala 500 razy dziennie...:O żenua a najlepsze bylo to ze i tak miała powywijane i tak :D dlatego ze takie suche badyle sie nie wyprostują. albo doczepiła sobie kiedys na ciemny braz włosy platynowe pasemka na takich jakby klipsach wiesz o co chodzi? i chodziła w nich dobre 5 miesiecy ze jej przesrosły te włosy do polowy glowy i bylo widac juz te klipsy.... :O i gdyby wszcy jej ni jechali ze wyglada z tym juz jak idotka i powinna dawno to zdjąc to by chodziła chyba nastepne 5 mies w tym gównie ..... ale co poradzisz niektorzy sa tepi i tyle.

Gość kamillllla
koleżanka mojej koleżanki malowała sobie zęby lakierem do paznokci bo chciała mieć bielutkie buhahaha

Gość Fiollletta
kamillllla - myślę, że nie kupiłaby tak drogiego kosmetyku. Dla niej Syoss niby 'profesjonalny' haha jest bóstwem, a przecież to tylko chwyt marketingowy i ten Syoss tak na prawdę nic nie działa, nawet nie nawilża :O fajnaonadddd haha z tymi doczepianymi to dobre :D Moja kol prostuje codziennie :D i mysli ze jakieś tanie gowna zlikwidują szkody po prostownicy :D

dobra , pośmiałyśmy się - fajnie Ale powiedz do cholery co Cię to obchodzi co Ona robi ze swoimi włosami ? .. Tak się tym podnieciłaś , że musiałaś na forum napisać ? Dla mnie to Ty jesteś żałosna , zamiast jej powiedzieć wprost to piszesz po ludziach ..plotkaro ! :O Załosne .

Gość Fiollletta
Sesesese nie baw się w kaznodziejkę, bo świata i tak nie zmienisz tym głupim gadanie :D:D:D:D

a Ty nie wciskaj swojego durnego ' hahaha' wszędzie .. Nie masz znajomych na żywo , że sie tak ekscytujesz na forum ? Po jaką cholere się tu żalisz na jej temat ? Myślisz , że coś tym zmienisz ?

Gość Fiollletta
Sesesese ogar :D:D:D bo zmarszczek dostaniesz hahahaha :D Nie mam zamiaru Ci sie z tego tłumaczyć :D:D to samo pytanie moge skierowac do Ciebie 'myslisz, ze cos tym zmienisz?' No chyba nie, nie biore sobie do serca rad od takich kuciap :D:D:D

Gość Żałosny temat obecnie numer
jeden w żałosności na forum :O Masz jakieś 15 lat pewnie, dziecko? I wolne masz dzisiaj. Książkę może poczytaj, o ile masz jakąś w ogóle w domu 🖐️