Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaksiężniczki

co kupić dziewczynce na 1 urodziny

Polecane posty

Gość mamaksiężniczki

Mamy pomóżcie, moja córcia ma za 2 tyg pierwsze urodziny, goście pytają mnie co maja jej kupić. Moje propozycje to: - nocnik grający - szczeniaczek uczniaczek - szczeniaczek przytulaczek - stolik interaktywny - sanki ze śpiworkiem co jeszcze przyda się małemu smykowi? \może macie jakieś własne propozycje, które sprawdziły się i u Was?

Ja kupiłam swojej chrzesnicy konia bujanego z wszystkimi atrakcjami i olała wszystkie inne zabawki, a zajeta tylko koniem :)

Znam przypadek, ze rodzice kupili córce ten nocnik grajacy i jak usiadła i to zaczelo grac to tak sie wystraszyła, ze do 4 roku nie mogli jej namówic na ponowną próbe

Gość ;lk;l;kl
tez obstawiam za koniem bujanym:)

Gość u nas niestety prawie żadna
z tych rzeczy się nie sprawdziła. Nocnik grający i krzesełko uczydelko to wielkie niewypaly. Najlepszy nocnik to taki zwykły plastikowy z Ikea. Moim zdaniem jest świetny. http://allegro.pl/ikea-nocnik-dla-maluszka-rewelacja-i1281705548.html szczeniaczek nie cieszył się wcale zainteresowaniem. Również wylądował w piwnicy, podobnie jak mis e-edu, który w zasadzie jest bardzo podobny do szczeniaczka. Sanki to fajny pomysł bo to wydatek na lata. Kupiłabym takie zwykłe, ze śpiworkami bym nie cudowała bo po co? Kocyk dasz i na to samo wyjdzie, a nie wiadomo ile śniegu będzie w tym roku. Mój maluch dużo bardziej wolał jeździć na takich plastikowych sankach z górki ze swoją nastoletnią ciocią niż na drewnianych. http://allegro.pl/sanki-szybkie-slizg-szybki-wygodny-z-uchwytami-i1304857592.html w markecie są takie po 19 zł. Teraz jakoś 3 latek będzie śmigała na jabłuszku. Moze jakiś jeździk? U nas jeździk się sprawdził. Do dziś jest używany, głównie na podwórku. klocki drewniane, klocki duplo z jakimiś zwierzątkami, lala w wanience do kąpieli- taka zwyczajna mała laleczka http://allegro.pl/lalka-bobas-agatka-w-wanience-cena-promocyjna-i1313934074.html Fajne są takie "proste" zabawki, które rozwijają wyobraźnię. Wszelkie "interaktywne" rzeczy się średnio sprawdzają bo po co tam dziecko skoro zabawka wszystko robi sama po wciśnięciu guzika? Moze książeczki? Są takie fajne serie dla małych dzieci http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=ma%C5%82a+dziewczynka&category=66781 Kup coś co spodoba się dziecku i na prawdę posłuży.

Ja mam 1.5 roczego syna i na Twoim miejscu dalabym dziecku sanki ze spiworkie. Moim zdaniem ja najbardziej praktyczny prezent - zima idzie juz duzymi krokami. Kon na biegunach to tez super zabawka . Moj syn ma takiego i czsto sie nim bawi- zakalada mu kocyk na glowe kiedy koniowe "jest zimno" , huśta sie na nim udajac indianinia, osotatnio bil go ubijaczka do kotletow nastepnie kladl go lezaco na podloge i udawal ze kon niezywy.

Jagoda - twoje dziecko ma super zabawy:) tylko żeby nie przeniósł tych swoich zapędów na prawdziwe zwierzęta.

Gość u nas niestety prawie żadna
a moje dziecko koniem się nie bawi. Stoi i robi za ozdobę pokoju.

moja cora dostala konia na biegunach to tak srednio jej sie podoba. Ja jej kupilam takiego zolwia albercika Z FIRMY E-EDU. Siedzi nad nim z godzine :D polecam:)

Gość kazde dziecko ma inne
upodobania. My mamy krowe na biegunach juz prawie rok i niedlugo ja na ebay wystawiam bo zero zainteresowania ze strony synka :D