Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yvonne...

Słyszeliście o tej kobiecie z Pabianic??

Polecane posty

Gość Yvonne...

Słyszeliście o tej kobiecie z Pabianic?? właściwie to pod Pabianicami mieszkała. Pytała wnuka co to jest sex? bo ciagle o tym gadaja w TV, w radio itp. wnuk sie zdziwil ze za jej czasow tego nie bylo, pomyslal chwile i jej mowi, ze sex to tak jakby zjadla kaszanke i wypial litr maslanki, no to ona poszla do sklepu, kupila kaszanke i maslanke, no i zjadla, nastepnego dnia miala isc do kosciola, no to sie ubrala, i poszla... Ale ja wzieło na sranie! No to hop do rowa! No sie wysrałą idzie dalej, za chwile znowu! no to znowu do rowu, sru sru i dalej. Potem idzie, idzie, dochodzi do Pabianic i ją znowu wzięło! budowa tam była, nie wiem co tam budowali, no nie istotne, no poszła na budowe i sie wysrała, potem idzie dalej, dochodzi do koscioła, i co? Koniec mszy! ksiadz sie zdziwil, bo ona zawsze w pierwszej lawce sie najglosniej modlila -Czemu pani dzis nie przyszla na msze? -Prosze ksiedza! To przez ten sex! -PRZEZ SEX?!?!? -No tak! Dwa razy w rowie, raz na budowie i jeszcze mi sie chce! OPOWIEŚĆ NA FAKTACH!!

Gość kozibonk
zmarnowalam 15s mojego zycia czytajac ten durny tekst

Gość Pani Stanisława...
To byłąm ja!

Gość ja pindole........
0/10 co za prostactwo... naprawdę kogoś to śmieszy? chyba tylko tych na poziomie umysłowym pantofelka..

Gość Fiollletta
taa nie wiedziala co to sex, to jak kurwa zaszla w ciaze??? 0/10