Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabanos212121

ciąża, tylko dla doświadczonych!

Polecane posty

Gość kabanos212121

Mam nieregularne miesiączki, czasami były przerwy między okresami dwa miesiące i ginekolog uspokoił mnie, że to normalne, że się samo unormuje. Teraz już dwa miesiące nie mam okresu, właściwie teraz leci trzeci. Do tej pory nie przejmowałam się tym, ponieważ jak stwierdziłam "to normalne". Dopiero ostatnio uświadomiłam sobie, że mogę byc w ciązy. I tak oto od kilku dni. -widze, że powiększył mi się brzuch, minimalnie, bo to może byc początek 3go miesiąca ciąży. -mam nudności -brodawki są troszkę większe i ciemniejsze, sytki czasami trochę sine (i tu pytanie czy w czasie ciąży one są takie same cały czas czy zmieniają sie w ciągu dnia- tzn jaśnieją, ciemnieją) -kłuje mnie lewy jajnik -wieczorami czuje takie bulgotanie w jelitach jakby. -piersi ogolnie nie bolą, trochę jak mocniej przycisne. Zrobię test oczywiście. Jednak zastanawiam się, czy objawy pojawiają się, kiedy podejrzewamy ciąże, czy to jakieś urojone w związku ze strachem. Chociaż szczerze mówiąc nigdy tak się nie czułam i wiem, że pokażą się dwie kreski;/ Mam 21 lat. Uprawialiśmy seks przez ten 'czas' jakieś 4 razy, zawsze z prezerwatywą, po sprawdzamy czy nic nie 'przecieka'. Więc raczej w tej kwestii powinno byc ok, chociaż jak wiadomo, różne są przypadki,

Gość kabanos212121
up up