Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania222333

co sądzicie o tej fogurze?zdjęcia

Polecane posty

Gość mania222333
właśnie wstawiłam zdjęcie swoich nóg

Gość mania222333
dzięki zbereznik spróbuje! skakanka ma być ze sznórka? bo mam w domu jakąs ale z takiego plasikowej linki i własnie spróbowałam ale jakoś dziwnie się na niej skacze..

Gość ja pindole........
zbyt wąskie biodra łydki uciekaja w bok poniżej kolan ogólnie 7/10

Gość mania222333
tatuaże lubie i tyle mam , ale to już inny temat :)

Gość zbereznik
skakanka ma byc z jedolitej gumy, ze jak palniesz sobie w palce to az zawyjesz... to co masz na smietnik, w ciagu jednego obrotu mozna zasnac... ;) przy okazji, tak jak myslalem masz zly trening, jeszcze z rok i bedziesz miala uda jak ja... sorki mala... :0 wy sie dla nas tak meczycie?? :D

Gość mania222333
ja tam sie męcze dla siebie :) tym bardziej że mam tendencje do tycia i ostatnio troche mnie przybyło :) więc okey skakanka co drugi dzień a na siłowni co radzisz czynić ?

Gość zbereznik
silka nie jest dla kobiet, ale jak widze co robia dziewczyny, ktore czasem wpadaja i maja EXSTRA sylwetke to glownie sie rozciagaja i skakanka na zmiane ze mna... z reszta ja nie chodze na silownie dla miesni (wiec moze sie nie znam), tylko cwicze wytrzymalosc bo latam szybowcem i jak rozbije sie w gorach to musze miec sily zeby wrocic...

Gość estb
zauwazylam,ze znikoma czesc kobiet ma ladne biodra, albo maja za waskie alo kwadratowe. ladny luk bioder to juz rzadkosc. ladne biodra plus super talia to juz ewenement.

Gość mania222333
estb - zgadzam się i ubolewam że moje do niech nie należą :)

Gość mania222333
chyba rzeczywiście zmienie trening, dam sobie miesiąc czasu i zobaczymy czy będą jakies miłe zmiany w sylwetce. a po skakane zaraz jade :) napaliłam się na to a jak przeczytałam ile pali kcal...bomba! :)

Gość mania222333
fajnie, fajnie !! :) dzięks

Artefakt Diabła -> ja tam nie wiem, ale http://www.crossdressing.pl/main.php?lv1_id=3&lv2_id=9&lv3_id=204=pl tu są wymiary "idealne" i ramiona zawsze są jednak szersze od bioder - choć może nie tak dużo. i tak sa to wymiary dla kobiet ja osobiście tez mam trochę szersze od bioder jednak, a słysze zawsze i tak, że wąziutkie są

Gość mania222333
no właśnie niewiem ile mam cm w ramionach bo ciężko mi to samej zmierzyć, ale w biodrach mam napewno więcej niż jest w tabeli(94)