Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia Jolka

Gdzie kupić aparat cyforwy dla dziecka?

Polecane posty

Gość mamusia Jolka

Hej dziewczyny. Chciałabym bardzo kupić mojej 2-letniej córci aparat cyfrowy fisher price, ale za cholerę nie wiem gdzie go dostać :( poradzcie coś, bo moja komórka już ledwo żyje ;)

Gość mamusia Jolka
nie wiecie gdzie można kupić dla niej odpowiedni wibrator do punktu G?

Gość jajako gosc uwielbiam wesela
a google umarlo ?

Gość kkaarroolliinnaa
jolu zajrzyj sobie na www.animus24.pl

Gość mamusia Jolka
Ale czemu od razu naskakujecie? Nie szukam przez google, bo nie kupię przez internet. Wolę zobaczyć i mieć gwarancję, w końcu ma się tym bawić dziecko. Także pytam, gdzie można to dostać w sklepie stacjonarnym?

Gość baryleczka
ja bym w Media Markcie kupila, jakis starszy, prosty model bez wiekszych bajerow

ja kuiłam na allegro, ale nie fisher price a vtecha - bardzo fajna zabawka - wtech ma wszystkie funkcje co FP, ale dodatkowo ma kilka gier i co się mojemu Synkowi baaardzo spodobało - dodatki - moze nam robić zdjęcia w ramkach, w paszczy dinozaura, z rogami, w kapeluszu, z twarzą małpy, albo z wielkim nochalem :D

Gość mamusia Jolka
A w SMYKU kupię fisher price'a albo vtech'a, bo dzwonię i nie odbierają :( Szczerze mówiąc, to mieszkamy pod miastem, więc jak już się wybiorę na zakupy to nie chciałabym błądzić, ale iść od razu do sklepów, w których dostanę to co chcę.

Gość mamusia Jolka
houseofpain mógłbyś się nie wypowiadać... idioto lub idiotko? :o

Gość mamusia Jolka
za najlepsze porady wyślę swoje noszone majteczki pachnące moimi kobiecymi soczkami

Gość świetne odpowiedzi
Też jestem zainteresowana, gdzie oprócz allegro można kupić aparacik vtech? To podobno półka pierwsza klasa.

Gość gość
ja kupiłam mojemu dziecku aparat cyfrowy na allinside.pl , sama jestem fotografem i chciałabym żeby moje dziecko przejęło po mnie dar :) a tu kupiłam taki, gdzie była najniższa cena, bo wszędzie w sklepach były ceny z kosmosu

Gość gość
Jak nie możesz czegoś znaleźć - to wchodzisz na www.dziobacz.pl Zgłaszasz im co chcesz, a oni nie dość, że znajdują to jeszcze mają dużo niższą cenę niż w konwencjonalnych sklepach