Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pachnący Popcorn

Jedynie brzydcy i przeciętni są samotni lub szybko się żenią...

Polecane posty

Gość Pachnący Popcorn

W pierwszym przypadku wiadomo : ciezko im kogos poznac w drugim : wiedza, ze nie maja powodzenia, kolejni chetnych dziewczyn i stada facetów, nigdy sie nie wyszumieli bo jak? Osobiscie nie znam zadnej atrakcyjnej osoby ,ktora by trzyma jarzmo malzenstwa, jesli juz to sa to zwiazki bez zobowiazan...

Gość a co niby maja robic??
jeczec na forum ze im zle?

Gość Pachnący Popcorn
tak, w przeciwnym razie bym o tym nie pisała

Osobiscie nie znam zadnej atrakcyjnej osoby ,ktora by trzyma jarzmo malzenstwa" to niestety mało wiesz i mało osób znasz :)

Gość Boratka
Znam atrakcyjnych facetów, którzy sami poganiali swoje laski do ślubu. Nie generalizuj

Gość hehe niestety ma troche racji
Bo po co przystojnaikowi z zajebista twarza i cialem zona ? chce ruchac ile wleze, gorzej z babkami ,instynky macierzynski :O

Gość mam powodzenie
ale jestem wredna suka nie potrafie facetow traktowac z szacunkiem jestem sama i zajebiscie mi z tym, nastepnego tez wykastruje psychicznie:classic_cool:

Gość anty-anna aniela
Ciebie chyba tez nie traktuje z szacunkiem :D

Gość mam powodzenie
lubie gdy mnie nie szanuja

Gość mam powodzenie
lubie gdy siebie nie szanuja, latajac za mna, po zayebistych upokorzeniach i zlewkach:classic_cool:

,,chce ruchac ile wleze" No wiesz, nie każdy facet to królik.

Gość pierdząca po męsku
nie zgodzom sie, jo se rodzine cenie z moim Zbysiem, nie byl pierwszym lepszym chopem co miol na mie chcice

Gość 010101
samotka kobietka to ok, samotny facet to porażka, kto sie ze mna zgodzi?

Gość pierdząca po męsku
nie zgodzom sie, jo se rodzine cenie z moim Zbysiem, nie byl pierwszym lepszym chopem co miol na mie chcice

to nie jest do końca prawda ale jedno jest pewne atrakcyjnym osobom nie opłaca sie zakładac rodzin bo skoro mają powodzenie to po co marnowac zycie na jedną laske czy faceta jak jest pełno chetnych

Gość Znudzona i zanudzona:)
maly popęd seksualny w stosunku do duzej ilosci kobiet oznacza niski poziom testosteronu.

Gość facet, najgorzej jeszcze
jak prawiczek, po 30 masakra,nie da sie go juz wychowac, ani zyc. Mozg do przeszczepu😭

Gość cream walnął co wiedział
czyli na poziomie emocjonalnego 15-20 latka z przerostem libido :classic_cool:

Gość Cream jak zwykle ma racje:)
Piekni zawsze beda atrakcyjni - nawet na starosc o ile nie popadna w narkomanie i alkohol... po co im rodzina i nudne zwykle zycie? Korzystaja na maxa... Sama bym tak robila szczerze mowiac, ale niestety jestem jedna z tych przecietnych :)

Gość Cream jak zwykle ma racje:)
pozatym ci super fajni maja wysokie poczucie wlasnej wartosci najczesciej , i zwyczajnie nie moga sie zdecydowac :) zawsze dostawali to czego chcieli

Gość fakt to prawda!!!
Ładnemu zawsze lżej :)

dokładnie podobnie jest z laskami ładna nie musi nic robic a i tak bedzie kolejka facetów i ona moze tylko powiedziec chetnie lub spierdalaj nic więcej

Gość facet, najgorzej jeszcze
zastanawiam sie czy jak ludzie przysiegaja sobie wiernosc do konca zycia, czy wiedza co mowia... masakra, przeciez za kilka lat, mozemy byc inni, znienawidzic partnera, albo nie znalezc u niego zrozumienia. Po co sie wiązać na całe zycie. Swiat jest taki piekny, a my wiazemy sie z kims i decydujemy na smutny zywot wiernego, znudzonego zyciem, jego monotonią więźnia. Nie umialabym obiecac, ze 10lat nie skocze w bok,zwlaszcza, ze istnieje mozliwosc, ze spotkam fantastycznego czlowieka...

Gość buahah ha hah h
"e poczucie wlasnej wartosci najczesciej , i zwyczajnie nie moga sie zdecydowac " jak mają wysokie poczucie własnej wartości to wiedzą czego chcą i to starają się osiągnąć. Dziwnym trafem skaczą z kwiatka na kwiatek ludzie z nikim poczuciem wartości i problemami emocjonalnymi :D 🖐️

zakładac rodzin bo skoro mają powodzenie to po co marnowac zycie na jedną laske czy faceta jak jest pełno chetnych " cream ja cie rozumiem że w twoim przypadku kopulacja ( a raczej jej brak) przysłania ci wszystko innego na tym świecie ale proszę cie nie patrz na innych przez przyzmat swojego nieokiełznanego penisa :P