Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pachnący Popcorn

Jedynie brzydcy i przeciętni są samotni lub szybko się żenią...

Polecane posty

Gość dajta obcęgi
Dokładnie ... Wiekszosc slubow jest na pokaz ,bo rodzina naciska i taka tradycja, po kilku iesiacach ,1 -2 latach znajomosci przysiega '' nie opuszcze cie do konca''' a i tak wiekszosc malezenstw sie rozpada , nei znam statystyk . Pamietam ze szkoly, mialam dwoch kolegow ,wtedy bardzo fajni ,z twarzy super, do tego inteligentni, teraz po 12 latach - sa jeszcze bardziej atrakcyjni , oczywiscie nie maja nikogo ,wieczna zabawa, czasem zazdroszcze takim ... Tez wypowiedzialam te slowa w kosciele, i chcialabym wrocic do dawnego wesolego zycia :( teraz zostaly mi pieluchy, rachunki, obiady, raz w roku wakacje ,i wizyty u tesciow

Gość facet, najgorzej jeszcze
ostatnio zapytalam swiezo upieczona panne mloda, czy ma pewnosc, czy sobie ufa na 100% ona powedziala, ze nikt tak na prawde sobie nie ufa, skąd ma wiedziec co bedzie w przyszlosci ja tez podchodze do tego z rozsadkiem, zdrada to pikus, to tylko sex, najgorsze jak w domu sie robi pieklo, a ci debile, małzonkowie nie chca od siebie odejsc, bo dzieci...a dzieci juz maja serdecznie dosc psychopatycznych rodzicow. Z tego co widze takie sa polskie realia. A sasiadka z 10 pietra jeszcze mi wmawia, ze w wieku 20lat nie meic narzeczonego, to hanba dla kobiety:O swiat jest nie normalny:O

Gość njnjkn
oczywiscie autorka nalezy do tych "pieknych i samotnych":D W nocyu placze w poduszke, ze jest sama, a w dzien udaje szczesliwa singielke:D

Gość a kto ci kazał
mieć dzieci albo brać ślub? Sama chciałaś :D. A to, że sobie źle wybrałaś to nie nasza wina. Albo, że jeszcze nie dojrzałaś i dałaś się zapylić w wieku 20 lat :P Dziwnym trafem, znani mi wartościowi ludzie, wcale nie zrezygnowali ze swoich pasji po ślubach i dzieciach. Jakoś potrafią sobie to zorganizować a do tego są zadowoleni z rodzicielstwa. Jakoś niemożliwe, żeby to trafiło się tylko moim znajomym parom :D

Gość jak dla kogoś celem życia
jest bujanie się bo imprezach to pewnie macie rację :classic_cool:🖐️ Cream ty się lepiej nie wypowiadaj bo przecież wiemy, że chodzisz do klubów i jedyne co robisz to stoisz przy barze i gapisz się laskom na tyłki :classic_cool:🖐️

Gość Pachnący Popcorn
a gdzie ja napisalam ze jestem piekna? nie jestem . Cala rodzina mnie naciska zebym sobie kogos znalazla i jak najpredzej do ołtarza bo anka juz ma meza, karolinka jest w ciazy :O a gówno mnie to obchodzi :O nie chce miec teraz dziecka Nigdy sie nie wyszalałam , dlatego zazdroszcze moim kolezankom (byłym) ktore do tej pory swietnie sie bawia, a ja ? Gdy wyjde za maz, urodze, juz strace szanse na takie zycie... Bede musiala wrocic do meza i dziecka. O to mi chodzi :(

Gość ale o co chodzi....
po co zazdrościsz przecież nie masz dzieci jeszcze więc szalej z nimi a nie zazdrościsz..... Ile właściwie masz lat??

Gość ale o co chodzi....
wszyscy to wiedzą cream że chcesz kogoś poznać ale się nie przyznasz...

że chodzisz do klubów i jedyne co robisz to stoisz przy barze i gapisz się laskom na tyłki" no ... czasami sie otrze o jakąś co zamawia piwo u barmana :D

Gość Pachnący Popcorn
23. mam jakas wewnętrzna blokade, matka zawsze mi powtarzala ze papierosy to śmierc, alkoholu nie wolno dotykac bo zostane alkoholiczka , bede miala problemy z watroba, na dyskoteki nie wolno bo tam sa narkotyki i mnie kolezanki wciągna, do tego moja przecietna twarz, z zewnatrz jestem cicha spokojna i grzeczna a wewnatrz chcialabym szaleć... a cala rodzina na sile szuka mi meza

Gość robienie czegoś w życiu
według creama to chodzenie do klubu żeby się gapić na odwłoki :D 🖐️ ciekawe co na to regres :classic_cool: może się czymś konstruktywnym zajmij cream. pobiegaj, zapisz się na karate albo kurs wspinaczki. To lepsze robienie czegoś w życiu niż marnowanie czasu na bezsensowne oglądanie tyłków. Jak nawet nie próbujesz kogoś poznać a tylko kiblujesz przy barze :classic_cool:

nie nie nie, ja nie chce miec rodziny. Nie jestem autorka tematu, ale ja tez jestem sama, nie nazywam tego byciem singieka, wcale tego nie nazywam, na codzien unikam rozmow i pytan, wtracania sie w moje zycie osobiste. Wysmiewaja moje poglady, nie wierza mi. Kazdy facet w moim zyciu hm byl jak kula u nogi. Momentami calkiem mmiłą:p ale coraz bardziej mi gluoio mowic, przepraszam to nie to :O juz od dawna nawet nie probuje, bo to nie ma sensu, ja jestem samotnikiem

ciekawe co na to regres " a co ja mam na to powiedziec ? wiadomo nie od dziś że cream to raczej z tych co pewną część wypłaty przeznaczają na kremy przeciwko odciskom :P

Gość ale o co chodzi....
ja mam 26 lat i o małżeństwie pomyślę w wieku 28 jak będę miała partnera :P Nie przejmuj sie rodziną to Twoja decyzja... przeciętna to nie brzydka jest wiele gustów poza tym nie ma nic złego w wypiciu piwa na imprezie ja szalałam i nie popadłam w narkotyki i alkoholizm... tego pierwszego w ogóle nie próbowałam a na piwko wyskakuję przynajmniej raz w tyg i to nie alkoholizm :) trzeba szaleć ale z umiarem :)

Gość raczej nie trzeba szaleć
tylko robić co się lubi i nie czepiać się reszty :D masz ochotę latać po imprezach - lataj masz ochotę mieć męża w wieku lat 20 - proszę bardzo jedyne co trzeba to walczyć z kompleksami żeby nie myśleć jak niektórzy tutaj

Akceptuje swoje zycie, mam cale mnostwo pomyslow na przyszlosc, nie zwiazanych z rodzeniem i podawaniem mezowi parujacej zupy pod nos. Dobrze mi w swojej skorze:D jestem swiadoma swoich wad i zalet kobietą. Nie sądzę bym miała kompleksy. Dlaczego ludzie zakładają, ze bedąc sama jestem nieszczęsliwa. Nienawidze ich wspolczucia. I nienawidze tego, ze sama w głębi duszy im wspołczuje.

Gość współczujesz im bo oni
kogoś mają? czy dlatego że mówią ci, że ich sposób życia jest lepszy? przecieżty robisz to samo :O 🖐️