Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asterix z Malborka

Cala prawda o wrozkach, przepowiedniach i co

Polecane posty

Gość asterix z Malborka

zastanawiam sie czy kiedys mialyscie okazje spotkac na forum kompetentna wrozke. Bylam juz na kilku takich forach i musze powiedziec, ze jest to smieszne. Poza tym ludzie sa naiwni, bo niestety czas to pieniadz i zadna kompetentna wrozka nie marnowalaby kilku godzin zeby powrozyctak wielu osobom (zreszta to nawet nie jst fizycznie mozliwe, bo czlowiek jest wycterpany mentalnie juz po jednej wrozbie). Poza tym smiesza mnie pytania na takich forach. Takie smarki w wieku 18, 20 lat co zadaja pytania w stylu: kiedy urodze dziecko, albo kiedy wyjde za maz. Dla mnie sa to kobiety bez zerowej ambicji. Jezeli jest to jedyne marzenie osoby w tak mlodym wieku to serdecznie wspolczuje

Gość nie wiem co sie tak dziwisz
przeciez to tylko zabawa

Gość kllllllllllllllllll
a ty bylas u wrozki????

Gość kolorowe kredki.
kobiety bez zerowej ambicji czyli bardzo ambitne?

Gość kottttt
wróżki to ściema...

Gość asterix z Malborka
no ale pomyslcie sobie logicznie. Wrozenie polega na duzej koncentracji, po jednym taki seansie wrozka jest wyczerpana psychicznie. A tutaj na forach pelno jest takich pseudowrozek, ktore dopowiadaja na 80 pytan, wiec musza rozlozyc karty 80 razy plus wszystko zinterpretowac. Ale najgorsze jest to, ze ludzie w to wierza i jeszcze zadaja durne pytania. A zreszta ciekawa jestem czy wy umiejac wrozyc robilybyscie to za darmo. Oczywiscie ze nie. Wiec czego oczekujecie