Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabina18-

Do kobiet które miały nadżerkę

Polecane posty

Gość Sabina18-

Witam Mam do was pytanie, miałam robione usg dowcipne, które niczego nie wykazało, robiono mi również cytologię, czekam na wyniki, czy nadżerkę mozna wykryć przez to badanie? Oraz osoby które miały nadżerkę- jaką grupę cyto miałyście, z góry dziękuję za odpowiedź Lekarz przez usg ocenił mi jajniki i macicę, nic nie mówił o szyjce, stąd taka dociekliwośc, moze nietrafiona ale jesli mozecie odp to bede wdzieczna

ja mialam 2 grupe jak mialam nadzerke. ze 2 lata temu gin mi powiedziala ze mam ale nie musialam nic z nia robic, pozniej juz nikt nic nie mowil jak bylam badana, ciekawe w sumie czy znikla

Gość Sabina18-
Dziękuję ci za odpowiedź,zastanawiam się czy przy nadżerce można mieć 3 grupę? Boję się że mam raka albo jakieś problemy, a lekarz niczego nie dostrzega. Nic to, okaże się niebawem.

Gość ja mialam ale nie robil
mi usg plamilam bolalo przy stosunku na wizycie przez normalne badanie wykryl ze to nadzerka kilka mies po porodzie sie zrobila umowilam sie na wizyte wymrozil cyt. gr 1 potem wyszla do dzis jest ok.

Gość anakondzia
ale Sabinko, jesli lekarz nie znalazl nic niepokojacego, a cytologia bedzie ok - to w zasadzie w czym problem?

Gość Sabina18-
Po prostu się boję. Może lekarz się myli na moją niekorzyść, różnie to bywa, ale nie będę popdać w hipochondryczne stany, dziękuję slicznie za odzew.

Gość Sabina18-
Moja mama miała raka, stąd moje przekonanie że i mnie to spotka, dlatego tak się boję a to moja pierwsza cytologia.

Gość palnbjdb
ja mam nadżerkę, gin wykryła ją przy normalnym badaniu ręcznym, podobno jest malutka więc narazie przyjmuje albothyl podobno ma pomóc...

ja miałam 3 grupę, wykryto to przez cytologię, robiono mi dodatkowe badanie na obecność komórek rakowych, na szczęcie ich nie było a potem nadżerkę mi wymrożono. Miałam wtedy 20 lat i do tej pory muszę robić cytologię co pół roku ale wszystko jest w porządku. Wystarczyło nadżerkę wymrozić.