Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coldblood

moja figura

Polecane posty

Gość cooldblood
nie wiem jakie ale to stare zdjecie mi sie podobaja

Gość lelum po lelum
w sumie Jan ma racje, skoro lubisz pokazywać to może nieco zaognij watek i pokaz więcej ... w sumie jak ktoś ma trzepać to będzie trzepał .... a teraz to tak jakoś w nie te forum się wpisałaś, lepiej znajdź jakieś o modzie lub idź na fotkę tam bardziej cie docenia.

Gość kapitan Clark
ale na tym Cafe sa pusciutkie blondynki. dziewczynko, gdybys byla dowartosciowana to nie musialabys sie dowartosciowywac poprzez pokazywanie zdjec w necie obcym osobom. ladna moze i jestes, ale na pewno glowa pusta. studiujesz? pewnie nie, albo jakis prywatny dupny kierunek. bo gdzie taka blondynka sie dostanie na studia, z takim mozdzkiem...

Gość bronek24
Ja ciebie by rżął w każdej pozycji!!!

Gość coldblood
mam 16 lat wiec nie studiuje jestem zboczona i lubie dawac swoje zdjecia na innnym portalu daje nagie ale profesjonalne fotografei nie musze by dlas nikogo ładna wystarczy zesama dobzre sie czuje w swoim ciele

Gość jar
Fotki baaardzo amatorskie.. Skoro nie masz tremy przed obiektywem i lubisz pozowac to mozesz sie odnalezc w modelingu. Jestem artysta zwiazanym z projektowaniem mody ale tez z fotografia( nie jestem fotohgrafem) i mysle ze masz super figure do foto modelki. Nie wiem jak z twoim wzrostem i ile masz lat , bo moze na wybiegu bys sie tez mogla znalezc. Napisz skad jestes ile masz lat i wzrostu to moze cie skontaktuje z profesjonalnym fotografem na prawdziwa sesje ( ubrana) . Jesli oczywiscie Cie to interesuje. hruba3@wp.pl

Gość jar
sorka..napisalem ten post nie widzac Twojego ostatniego wiec sprawa wieku jest wyjasniona:) Pozdrawiam

Gość freeeeedddy
cipe pokaz a nie tak ubrana.co mam podziwiac jak nie nie widac?

Gość freedy ma racje
pokaż cipę!!! bo cycków to widać że nie masz, a jajka sadzone to se mogę w każdej chwili zrobić na patelni.

Gość figura ładna
ale raczej nieciekawa z twarzy

Gość Nieee!
Ale z ciebie wychudzona szkapa! Tylko twarz masz ładną, a tak to nogi jak patyczki, zero biustu. Lasko, przytyj z 5-10 kg do normalnego BMI, a nie bądź z niedowagą :/

Gość coldblood
wiem ze jestem bardzo szczupła. przytyc mi trudno.