Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nekko

Pomóżcie Mi, o co chodzi mojej kumpeli?

Polecane posty

Gość Nekko

Pomóżcie Mi, o co chodzi mojej kumpeli? O co chodzi z moją kumpelą? Od kiedy kumpela dowiedziała się, że pracuję jako degustatorka i zauważyła, że lubię dobrze zjeśći nie przejmuję się zaokrąglonym brzuchem, zamiast wyjść gdzieś razem w weekend zawsze zaprasza mnie do siebie na początek i prosi o fachową opinię dla swoich wypieków (..chce zostać cukiernikiem). Często odmawiam, ale zwykle kończy się tak: zjedz jeszcze tylko to, spróbuj tego.. aż jestem obżarta i sama nie mam sił by wychdzić, a jak już wyjdziemy to wyciąga mnie do nowo wyszukanych lokali na drugim końcu miasta i oczywiście też przed wszystkim dojadam tam. Ostatnio spodnie mi u niej strzeliły w zamku, a ona na to, nie przejmuj się bardzo mi pomagasz odkupię Ci je i że nie musisz się ograniczać, bo wcale tak dużo nie przytyłaś, a po za tym masz bardziej kobiecą, seksowną sylwetkę ..zawsze zazdrościła mi szerszych bioder i krągłej pupy, a może o to chodzi i nie chce teraz ze mną wychodzić, bo całkiem fajnie dla mnie rozłożyły się dodatkowe kg - lubię krągłości, sylwetkę w kształcie klepsydry ;) Zaczęłam powoli nabierać ciała i tak to wyglądaTak to wygląda w prównaniu do pierwszych efektów: http://images41.fotosik.pl/372/c81d74e54a6ecb09.jpg

Gość Traggedia....
yyy... niezłe masz pontoniki :o Koleżanka chce cię upaść jak prosiaka chyba... a poza tym to prowo.

Gość no no no lepiej się bój
ochydne są te fałdy, schudnij grubasko!!!

Gość vbnmmm
Ranyyyy jesli to nie prowo to współczuję ! Powinnaś jak najszybciej wziąć się za siebie. Twoja figura wcale nie jest seksowna i kobieca. Ja określiłabym Cię jako pulchną. Sama mam nadwagę. Jednak wzięłam się ostro za siebie i już 14 kg za mną.

Gość Autorko, twoja praca
grozi powazna utrata zdowia w bardzo mlodym wieku. Pamietasz takie powiedzenie: nie bialo, nie tlusto i nie slodko? Nie lekcewaz go, bo bedziesz gorzko plakala!

Gość baryleczka
Oj, jesli to nie prowokacja, to jeszcze troche, a jak slonica bedziesz wygladac. Jak juz degustujesz, to moze mniej, a juz na pewno nie dawaj sie kolezance napychac jak tuczona ges. Mozesz 2 lyzki czegos sprobowac, a jak potem gdzies idziecie, to jesz salatke albo cos, co chcesz zjesc, sama wiesz, na ile czujesz jeszcze glod. Mozesz tez zamowic kawe i nie jesc nic, jak jestes napchana. Nie wolno sie obzerac tak, ze juz sie nie miesci - z jakiejs dziwnie pojetej grzecznosci

Gość kacha23232323
o jaa jak można dopuścić się do takiego stanu? jesteś po prostu zapasiona a nie seksowna.Tak owszem fajnie jak kobieta ma troszkę ciałka i nie jest wysuszona... Ale to już jest otyłość raczej obrzydliwe niż pociagające :]

Gość znowu ty
???? prooowo

Gość o kurczeeeeeeeeeeee
okropne wałeczki, spodnie z ciasne - powinnas coś z tym zrobić.